Jabil családi nap

Minden évben rendez családi napot a Jabil Circuit Hungary Kft. A koronavírus idején ez a program néhány évig szünetelt, most újra szárnyra kapott.
- Fontos, hogy megtartsuk az egyensúlyt a magánélet és munka között - mondta Mykhaylo Duran, a tiszaújvárosi Jabil gyárigazgatója a köszöntőbeszédében. 

- Kellenek olyan alkalmak, amikor nem a gyárban vagyunk, és nem a munkáról beszélünk, hanem együtt szórakozhatunk néhány órán keresztül. 

- A városnak az a célja, hogy jó kapcsolatot építsen ki a Jabillal és azt gondolom, hogy jó irányba haladunk - kezdte beszédét dr. Fülöp György polgármester. 

- Mi elvárjuk a cégtől, hogy fejlődjön, és munkahelyeket teremtsen a térségben. Ez így is van és ezt meg is köszönöm. Azt szoktam mondani, hogy nemcsak az a fontos, hogy sok munkahely legyen, hanem az is, hogy jó legyen. Erre mindannyiunknak oda kell figyelnünk. Ugrálóvár, kézműveskedés, rulett, gokart, kispályás foci, koncertek. Mindenki talált programot az elektronikai cég családi napján. 

- Minden alkalommal eljövünk, amikor csak megrendezik - mondta Polonkai Zoltán, aki évek óta a Jabil csapatát erősíti. 

- Idén először a gyerekeket is elhoztuk. Most már elég nagyok ahhoz, hogy nekik is élmény maradhasson. Ez a közös időtöltés jó dolog, mert a gyári környezetben nincs mindig idő arra, hogy jókat beszélgessünk, ezek a napok viszont pont arra jók, hogy megismerkedhessünk a kollégákkal és a családtagjaival is.

A Jabil a mikrorégió egyik legnagyobb foglalkoztatója, több mint 4000-en dolgoznak a tiszaújvárosi gyárban. 

ema

0
Falak, jelek, sorsok
A saját mércénk szerint

Kapcsolódó hozzászólások