Töretlenül veretlenül

LABDARÚGÁS. A harmadik felkészülési mérkőzését a csoporttárs DEAC ellen játszotta az FC Tiszaújváros, és megőrizte veretlenségét. Szerdán, hazai pályán az Ózd volt az ellenfél, és ismét döntetlennel zárult a találkozó.
DEAC - Tiszaújváros 0-0
TFCT: Hrabina A. (Csúri B. 60.), Farkas M. (Elek M. 80.), Ivánka P., Papp F. (Lehoczki B. 60.), Lőrincz P., Géringer L. (Bussy D. 65.), Valkay R. (Bencsik 65.), Vitelki B. (Bidzilya A. 75.), Bökönyi A., Skripek D., Kollár M. (György K. 80.) Vezetőedző: Vitelki Zoltán Kiállítva: Csúri B. 80. A héten távozó és érkező is volt, hiszen eligazolt a felkészülést januárban Siófokon kezdő meghatározó játékosunk Tóth Borisz, aki a DVTK-tól profi szerződést kapott és a következő fél évben az NB II-ben kölcsönben fog szerepelni. Irányító posztra érkezett a 23 éves NB II-es tapasztalattal is rendelkező Bidzilyla Anton, így valószínűsíthető, hogy kialakult a végleges keret erre a tavaszra. 

Az érkező oldalon hatan vannak: Bökönyi Adrián, Skripek Dávid, Cseh Norbert, Bencsik Dávid és Bidzilyla Anton mezőnyjátékosok, illetve Hrabina Alex kapus. Az első félidő jó iramot és tiszta játékot hozott, felváltva domináltak a csapatok. Jellemzően a két tizenhatos között folyt a játék, egyetlen szép támadás végén kialakított tiszta helyzete volt a Tiszaújvárosnak, melyet a kapus védett. 

A második játékrészben hasonló volt a játék képe, kicsit többet kezdeményeztek a hazaiak, de a végén mégis az Újvárosnak volt meccslabdája, ami azonban kimaradt. Az egyesület honlapján olvasható összegzés szerint volt tartása mindkét csapatnak, főleg a mezőnyben folyt a nagyon sportszerű mérkőzés. Lapzártánk után, szerdán a vármegyei I. osztály éllovasát, az Ózdot látta vendégül a Tiszaújváros. A villanyfényes találkozó első félideje kiegyenlített játékot hozott, de a Tiszaújváros többet birtokolta a labdát. A második játékrészben az enyhe fölény góllá érett, amit több nagy gólszerzési lehetőség is követett, de ezek kimaradtak, a vendégek viszont egyszer betaláltak. 

Tiszaújváros - Ózd 1-1 (0-0)
Gól: Skripek Dávid TFCT: Hrabina A., Lehoczki B., Papp F., Valkay R., Varjas L., Bencsik D., Bussy D., Bökönyi A., Bidzilya A., Kollár M., Skripek D. Vezetőedző: Vitelki Zoltán. Cserék: György K., Vitelki B., Géringer L., Ivánka P., Lőrincz P., Farkas M. Közeledünk a március 3-ai bajnoki rajt felé, most már a frissítésen, a finomításokon van a hangsúly. A következő mérkőzésen, szombaton a DVTK II. lesz az ellenfél, majd február 25-én a Tiszafüred látogat el a Sportcentrumba. 

0
Jó játékkal is vereség
Ülésezik az önkormányzat

Kapcsolódó hozzászólások