Tavalyi eredményeik alapján jutalomban részesült utánpótlás- és diáksportolók

Az egyesületek javaslatai alapján az alábbi utánpótlás- és diáksportolók részesültek jutalomban a 2023. december 16-án rendezett sportgálán. 
Fenyves Tamara A Tiszaújvárosi Diáksport Egyesület sportolója. Diákolimpiai vármegyei döntőben 300 m síkfutásban 2., 4x100 m-es váltóban szintén 2., míg 10x200 m-es váltóban 4. helyezést ért el. 

Kacsa Ramóna A Tiszaújvárosi Diáksport Egyesület sportolója. A Diákolimpia vármegyei döntőben 4x100 m síkfutásban 2. helyezést, 10x200 m váltóban 4. helyezést ért el. A Diákolimpia kosárlabda vármegyei és országos elődöntőben 2. helyezett lett csapatával.

Fodor Zalán A Tiszaújvárosi Széchenyi Diáksport Egyesület sportolója. Az iskolai és az egyesületi kosárlabdacsapat kiemelkedő, kihagyhatatlan tagja. A labdarúgás és kosárlabda Diákolimpia vármegyei döntőn csapatával 2. helyezést ért el. 

Molnár Benedek A Tiszaújvárosi Református Diáksport Egyesület sportolója. Atlétika Diákolimpia országos döntőjében mezei futásban 10. helyezést, 50 m mellúszásban 14. helyezést ért el. A többpróba bajnokság vármegyei döntőjében csapatban 4. helyezett lett. 

Kádár Elise A Tiszaújvárosi Református Diáksport Egyesület sportolója. Atlétika Diákolimpia vármegyei döntőjében mezei futásban 4. helyezést, 600 m síkfutásban 6. helyezést ért el. A körzeti döntőben mezei futásban a dobogó 2. fokára állhatott fel. 

Varga Richárd A Tiszaújvárosi Református Diáksport Egyesület sportolója. Atlétika Diákolimpia vármegyei döntőjében 1.500 m síkfutásban 4. helyezést, mezei futásban 5. helyezést ért el. Az Atlétika Diákolimpia körzeti döntőben csapatával mezei futásban az 1. helyezést szerezte meg. 

Nagy Alexandra Natália A Tiszaújvárosi GIMI Diáksport Egyesület sportolója, az Eötvös gimnázium leány kosárlabdacsapatának küzdő, fejlődni, győzni akaró játékosa. Idén az 5-6. korcsoportos Diákolimpia vármegyei négyes döntőjébe jutott csapatával. 

Szemán Anna Ramóna A Tiszaújvárosi GIMI Diáksport Egyesület kiváló kosárlabdázója, emellett tanulmányi eredménye is példás. Oroszlánrészt vállalt a csapat vármegyei négyes döntőjébe jutásában. 

Ispán Réka Panna A Tiszaújvárosi GIMI Diáksport Egyesület röplabdázója. Nagy teherbírású, szorgalmas, ponterős játékos, akinek edzéslátogatottsága példamutató. Jól szervezi a közösséget, és aktívan segíti edzője munkáját. 

Magyar Lara A Tiszaújvárosi GIMI Diáksport Egyesület röplabdázója. Szorgalmas, ponterős játékos, kitartása, edzéslátogatottsága példamutató. Sokszor nyújt segítő kezet fiatalabb játékostársainak. 

Petrik Olivér A Football Club Tiszaújváros U7-es korosztályának játékosa. Edzéseken a feladatokat nagy odaadással, legjobb tudása szerint végzi. Bátran kezdeményező, kapura veszélyes játékos, aki a támadások mellett a védekezésben is meghatározó. 

Horváth Kornél A Football Club Tiszaújváros U8-as korosztályának meghatározó játékosa, aki kapusként és mezőnyjátékosként is megállja a helyét és nem riad vissza a kihívásoktól sem. 

Nagy Hunor Attila A Football Club Tiszaújváros U9-es korosztályának játékosa. Szorgalmas, fáradhatatlan, nagy munkabírású sportoló, aki támadásban és védekezésben is hasznosan játszik, a csapat erőssége. 

Kristóf Ákos A Football Club Tiszaújváros U10-es korosztályának egyik legtehetségesebb játékosa, aki az idősebbek között is megállja a helyét. Az egy az egy elleni játéka kimagasló, edzéseken való részvétele átlag feletti. 

Szabó Zsombor A Football Club Tiszaújváros U11-es korosztályának játékosa, a csapat alapembere. Kiváló képességű játékos. Rendkívül gyors, jól cselez, és a védekezésben is fontos szerepet tölt be. A saját edzésein kívül részt vesz a körzetközpont edzésein is. 

Csuka Bence A Football Club Tiszaújváros U12-es korosztályának játékosa. Belső védőként meghatározó játékos és a csapat kapitánya. Nem csak a védekezésben és a védelem irányításában jár élen, hanem a támadásépítésben is aktívan szerepet vállal. 

Császár Levente A Football Club Tiszaújváros U13-as korosztályának játékosa. Belső védő, de amennyiben lehetősége adódik, segíti a támadásokat is. Nagy elszántság jellemzi, sokat fejlődött mind technikailag, mind taktikailag. A sportolás mellett a tanulásra is odafigyel, jeles tanuló. 

Jávorszki Tamás A Football Club Tiszaújváros U15-ös korosztályának játékosa, a középpálya egyik alappillére. Technikailag és taktikailag is magas minőséget képvisel, mentálisan erős, igazi küzdő típus. Edzéslátogatottsága az egyik legmagasabb, alázata jó példa lehet sok fiatal számára. 

Ágoston Máté A Football Club Tiszaújváros U16-os korosztályának játékosa. Belső védőként a csapat egyik legjobbja, edzésmunkája, kitartása, fegyelmezettsége mintául szolgál társainak. Igazi csapatember, sportemberként mindig a legjobb teljesítményre törekszik. A labdarúgás mellett tudatosan építi a jövőjét, a tanulásban is jeleskedik. 

Jávorszki Regő A Football Club Tiszaújváros U19-es korosztályának játékosa. Igazi csapatjátékos, mindent megtesz a csapatért és az egyesületért pályán és pályán kívül is. Csupa szív, fegyelmezett játékos, aki sokat fejlődött technikailag és taktikailag is. Edzéslátogatottsága kimagasló. 2023-ban elnyerte a „Kovács István" díjat. 

Kiss Kolos A Tiszaújvárosi Phoenix Kosárlabda Klub felnőtt csapatának meghatározó fiatalja. Eredményes támadójátékával és jó védekezésével sokat segíti csapatát. Kiváló személyiség, aki az elmúlt időszakban sokat fejlődött. 

Czimmer László Adrián A Tiszaújvárosi Phoenix Kosárlabda Klub U20-as korosztályos csapatának vezető egyénisége, aki a felnőtt csapatban is egyre több szerepet kap. Jó képességekkel rendelkező játékos, 2023-ban korosztályának legjobb hárompontos dobója. 

Katona Milán A Tiszaújvárosi Phoenix Kosárlabda Klub U18-as korosztályos csapatának tagja. Agilis játékos, ami a kosárlabda sporthoz elengedhetetlen és nagy előny. Jó munkamorállal rendelkezik, küzdeni tudása és győzni akarása példamutató. 

Hártó Soma Levente A Tiszaújvárosi Phoenix Kosárlabda Klub U16-os korosztályos csapatának a játékosa, a kadettcsapat kapitánya. Technikai tudása, taktikai képzettsége, kondíciója korosztályában kiemelkedő. Edzésmorálja, motiváltsága, küzdeni tudása példaértékű. Kerettag az U18-as csapatban is. 

Nagy Dávid A Tiszaújvárosi Phoenix Kosárlabda Klub U14-es korosztályos csapatának játékosa. A serdülőcsapat vezéregyénisége, alkalmanként már a kadettcsapatot is erősíti. Megbízható egyéniség, munkájára mindig lehet számítani. Kitartó, maximalista, igazi csapatember. 

Nagy Soma A Tiszaújvárosi Phoenix Kosárlabda Klub U11-es és U12-es korosztályos csapatának kiemelkedő játékosa. Támadásban és védekezésben is a csapat egyik alappillére. Segítőkész, önzetlen a pályán, lelkesedésével, munkaszorgalmával, harciasságával példakép csapattársai számára. 

Versényi Áron: A Tiszaújvárosi Phoenix Kosárlabda Klub U11-es korosztályos csapatának játékosa. Hozzáállásával, szorgalmával, akaraterejével utat mutat társai számára. Játéka önzetlen és szenvedélyes. 

Bartók Hanna A Tiszaújvárosi Triatlon Klub versenyzője, csapatban a duatlon országos bajnokságon 2., a Triatlon Országos Bajnokságon 1., váltóban 2. helyezést ért el. 

Bán Petra A Tiszaújvárosi Triatlon Klub versenyzője, klubcsapat országos bajnokságon 2., váltóban ugyancsak 2. helyezést ért el. 

Izsák Csaba A Tiszaújvárosi Triatlon Klub versenyzője, a triatlon országos bajnokságon 2., csapatban 1, helyezést ért el. Az aquatlon országos bajnokságon ugyancsak a dobogó felső fokára állhatott fel. 

Harangi Péter A Tiszaújvárosi Triatlon Klub versenyzője, 1. helyezést ért el duatlon mix váltó országos bajnokságon és a triatlon országos bajnokságon csapatban is. 

Fekete Nóra A Tiszaújvárosi Kajak-Kenu és Sárkányhajó Egyesület versenyzője, magyar bajnoki 1. és 2. helyezett. 

Koleszár Bonifác A Tiszaújvárosi Kajak-Kenu és Sárkányhajó Egyesület versenyzője, magyar bajnoki 2. és 3. helyezett. 

Kőhalmi Hanna A Tiszaújvárosi Kajak-Kenu és Sárkányhajó Egyesület versenyzője, magyar bajnoki 1. és 3. helyezést ért el. 

Rácz Sára A Tiszaújvárosi Kajak-Kenu és Sárkányhajó Egyesület versenyzője, magyar bajnoki 1. és 3. helyezett. 

Bartha Edit A Tiszaújvárosi Kajak-Kenu és Sárkányhajó Egyesület versenyzője, magyar bajnoki 1. helyezett. 

László Blanka A Tiszaújvárosi Kajak-Kenu és Sárkányhajó Egyesület versenyzője, magyar bajnoki 1. helyezett. 

Macz Benedek A Tiszaújvárosi Kajak-Kenu és Sárkányhajó Egyesület versenyzője, a maraton Európa- bajnokságon ifjúsági korosztályban C2 15,4 km-en 6. helyezést ért el. 

Bakonszegi Dorina - Szabó Viola A Tiszaújvárosi Gimnasztrádáért Alapítvány sportolói. 2023-ban kiemelkedő teljesítményükkel járultak hozzá a csapat eredményeihez. Az ifi csapat tagjaként részt vettek a Revolution Dance Cup nemzetközi minősítő versenyen, ahol két kiemelt arany minősítést szereztek. Évek óta a nemzetközi porondon is sikeresen képviselik Magyarországot, többek között gimnasztráda fesztiválokon, világbajnokságon.
0
Pályázat civil szervezeteknek
Gyenge szezonkezdet

Kapcsolódó hozzászólások