A lomtalanításról társasházak részére

A lomtalanítás továbbra is évente 2 alkalommal vehető igénybe. A társasházi lomtalanítás konténer kihelyezésével történik. A lomtalanítás igényét a társasház közös képviselője nyújthatja be a társaság felé. Az igénybejelentés történhet:
- személyesen az ügyfélszolgálati irodáinkban, - telefonon a 06-21-3500-111-es ügyfélszolgálati telefonszámon,
- a honlapról előzetesen letöltött igénybejelentőlap segítségével- zhk.hu/nyomtatvanyok/
- (településnévre kattintva az ügyfélszolgálat megadott elérhetőségein)
- e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. 

A lom nem tartalmazhat háztartási hulladékot, veszélyes anyagot tartalmazó fémhulladékokat, azbesztet tartalmazó hulladékokat, veszélyes anyagokat tartalmazó faforgácsot, oldószereket, szerves oldószereket, savakat, lúgokat, nehézfém tartalmú hulladékot, olajos rongyokat, fáradt olajat, olajszűrőket, fertőző hulladékokat (állati tetem, trágya), gyógyszereket, éles, hegyes eszközöket (injekciós tűk, fecskendők, vágó- és szúróeszközök), permetszereket és azok dobozait, építési törmeléket, épületbontásból származó hulladékot, gumiköpenyt, autóbontásból származó hulladékot, autóroncsokat, elektronikai hulladékot és zöldhulladékot sem. Hasonló szabályok vonatkoznak a házhoz menő lomtalanítás esetében is. Részletek a zhk.hu oldalon. 

Zempléni Hulladékkezelési Közszolgáltató Nonprofit Kft. 

0
Egyre több az illegálisan szemetelő
Bővült a duális paletta

Kapcsolódó hozzászólások