Támogatás az alapítványnak

Tiszaújváros képviselő-testülete 800 ezer forint támogatást nyújtott a Police Caritas Alapítvány részére a vármegyében és Tiszaújvárosban működő rendőrségi szervezetek, illetve azok személyi állománya élet- és munkakörülményeinek javítása érdekében kifejtett tevékenységére. 

A Police Caritas Alapítványt 1991-ben rendőrök, a Független Rendőr Szakszervezet és a Zsaru Magazin munkatársai hozták létre. Az alapítvány fő céljai közé tartozik a rendőrség kötelékéhez tartozók élet- és munkakörülményeinek, egészségvédelmének javítása, a rendőri szakmához, hivatáshoz kapcsolódó munkahelyi és társadalmi önszerveződés támogatása. Az alapítvány támogatási kerete az utóbbi időszakban nagymértékben csökkent, mivel egyre többen fordulnak hozzájuk anyagi segítségért, továbbá a működési kiadásai is jelentősen megemelkedtek. 

Ahhoz, hogy karitatív tevékenységüket és céljaikat az elkövetkezendő időszakban is zavartalanul meg tudják valósítani, szükségük van külső támogatók bevonására. Minderre tekintettel - az alapítvány elnökének kérésére - a képviselő-testület 800 ezer forinttal támogatja az alapítvány működését, annak érdekében, hogy a vármegyében és Tiszaújvárosban egyaránt továbbra is hathatós segítséget tudjon nyújtani rendőrségi szervezeteknek és a kollégáknak. 

f.l. 

0
Rádiós siker az Eötvösben
Részleges strandnyitány

Kapcsolódó hozzászólások