Négyből négy

KOSÁRLABDA. A Győr csapatát fogadta a Phoenix október 13-án. A fiatal, gyors iramot diktáló ellenféllel szemben a fiúk ezúttal is megmutatták, hogy nagyon tudnak küzdeni.
Phoenix KK - Győr 87-61 (23-15, 17-20, 28-13, 19-13) 

Phoenix KK: Csák Bence (16/12), Lakatos Máté (8/3), Lakatos Péter (4), Okoh Victor Kelechi (8), Kocsis Zalán (15). Csere: Czimer László Adrián (-), Orliczki Mátyás (11), Gáspár Balázs (12), Kiss Kolos (7/3), Kovács Zoltán (6). Vezetőedző: Lekli József. A dupla-duplázó Csák Bence a mezőny legjobb teljesítményével végzett a találkozón (16/12 pont, 12 lepattanó, 1 szerzett labda, 4 assziszt, 1 kiharcolt fault, 1 blokk). Veszélyes volt az ellenfél gyűrűjére Kocsis Zalán is (15 pont, 8 lepattanó, 1 assziszt, 3 kiharcolt fault), de tíz egység felett végzett Gáspár Balázs (12 pont, 7 lepattanó, 1 assziszt, 4 kiharcolt fault) és Orliczki Mátyás is (11 pont, 3 lepattanó, 3 szerzett labda, 4 assziszt, 2 kiharcolt fault, 1 blokk). 

Lekli József: Gratulálok a csapatomnak, mert három negyeden keresztül azt csináltuk, amit megbeszéltünk, és a mi akaratunk érvényesült a pályán. A második negyedben volt egy kisebb megingásunk, de ezt a nagyszünetben sikerült helyre rakni, és a második félidőben olyan játékot mutattunk, amit valóban szerettünk volna. Megint sikerült nyolcvanhét pontot dobni, hatvanegy ponton tartani az ellenfelet, egy jó mérkőzést játszottunk, úgyhogy gratulálok a srácoknak, és további sok sikert kívánok a Győrnek. Léránt Gábor: Először is gratulálni szeretnék a Tiszaújvárosnak, úgy gondolom, abszolút bajnokesélyesként játszottak, ahogy hozzájuk méltó. A mi vesztünket a harmadik negyedes rövidzárlat okozta. Ezen kívül: nem szoktam soha játékosként sem játékvezetőkkel foglalkozni, edzőként se szeretnék; az első fordulóban abszolút megdicsértem a játékvezetői hármast, most ennek az ellentettjét szeretném. 

* Siker a Hepp-kupa első fordulójában: NYÍKSE - Phoenix 61-85 

0
Újvárosi bajnok
Felhívás koszorúzásra

Kapcsolódó hozzászólások