Lokálpatrióta piknik a szabadban

A Tiszaújvárosi Lokálpatrióta Egyesület csapata.

Vasárnap délután egy kötetlen beszélgetésre hívta a lakosságot a Tiszaújvárosi Lokálpatrióta Egyesület. A szabadtéri pikniken családtagok, barátok, szimpatizánsok gyűltek össze, hiszen ide bárki jöhetett, akit kicsit is foglalkoztat a helyi közélet. A kötetlen beszélgetést igazi piknik hangulat kísérte, míg az egyik sátorban zsíros kenyér jó sok zöldséggel, a másikban frissítő várta a vendégeket. Bár a rendezvény nem egy formális esemény volt, a vasárnapi programon a közelgő választás is központi szerepet kapott.

- Öt évvel ezelőtt is nagyon jó jelölteket állított a Tiszaújvárosi Lokálpatrióta Egyesület, dr. Fülöp György polgármester és az összes képviselője helytállt az elmúlt öt évben - mondta Bráz György, az egyesület társelnöke. 

- Tisztességgel és becsülettel, hozzáértően és sikeresen szolgálták az itt élő embereket és Tiszaújvárost. Én azt javaslom mindenkinek, hogy szavazzanak most is rájuk, mert méltók a bizalomra és nem fognak csalódni bennük. Ahol nincs békesség, tolerancia, egymás elfogadása, szeretet, nincs humor, és nincsenek közös alapértékek, onnan elköltözik a jövő, de Tiszaújváros egy nyugodt és szerethető kisváros egy összetartó közösséggel, ezt meg kell őrizni, fogalmazott az egyesület polgármesterjelöltje, dr. Fülöp György. 

- Azért rendeztük meg ezt a Lokálpatrióta pikniket, mert mélyen hiszünk abban, hogy a közélet, meg a politika egy kicsit a közösségi élményszerzésről is kelljen, hogy szóljon - mondta dr. Fülöp György. 

- Azért hirdettük meg most vasárnapra, hogy egy kicsit együtt legyünk, bátorítsuk egymást, beszélgessünk közéleti dolgokról, és aztán buzdítsuk és lelkesítsük az embereket annak érdekében, hogy június 9-én minél többen vegyenek részt a választáson. A pikniken búcsúztak Vendlerné Polyák Ilonától, aki négy választási ciklus után idén visszavonul. Választókerületében, az 5-ös számúban - melyben négy alkalommal nyert – képviselőjelöltként Makrai Marianna indul lokálpatrióta színekben a vasárnapi önkormányzati választáson. 

venna

0
A szünidőbe futottak
Kevesebb hőenergiát használtunk fel

Kapcsolódó hozzászólások