Kezdetnek nem rossz

LABDARÚGÁS. Idei első felkészülési mérkőzését az NB II-es KBSC ellen játszotta a Tiszaújváros. A barcikaiakra aznap még egy mérkőzés várt (kikaptak a Kassától), így nehéz megmondani, milyen játékerőt képviselt a délelőtti csapatuk, de akár így, akár úgy, az elért döntetlen jó eredmény.
KBSC - Tiszaújváros 1-1 (0-1) Kazincbarcika, 50 néző.
Kolorcity Kazincbarcika SC: Megyeri - Ternován, Bacsa B., Szekszárdi T., Dobozi, Süttő, (Kovács Sz., 60.) - Csilus T., Ádám F., Szabó B. (Sipos Zs., 46.) - Gante (Fekete V., 46.), Vincze. Vezetőedző: Csábi József. Termálfürdő FC Tiszaújváros: Csúri B. (Hornyák Z., 80.) - Farkas M. (Lehóczki B., 45), Ivánka P., Lőrincz P. (Valkay R., 65.), Varjas L. - Géringer L. (Elek M., 80.), Bussy (Bencsik D., 45.), Vitelki B. (Kollár M., 65.), Bökönyi A. - Skripek, Cseh N. Vezetőedző: 

Vitelki Zoltán. Gólszerző: Ternován (49.), ill. Bökönyi A. (28.) Sérült: Tóth S., Nagy D., Papp F. Távol: György K., Tóth B. (Siófokon próbajátékon). Nem várt és nem tervezett változásokat is kezelnie kellett a szakmai vezetésnek a játékoskeret tekintetében. Érkezik Bökönyi Adrián (Putnok), Skripek Dávid (REAC), Cseh Norbert (Nyíregyháza), Bencsik Dávid (Mezőkeresztes) mezőnyjátékosok, illetve a héten csatlakozik Hrabina Alex (Nyíregyháza) a kapusposzton, mivel Herceg Péter meglepetésre a felkészülést nem kezdte meg a csapattal, melyet tudomásul vett a vezetés. Az első félidő kiegyenlített, harcos és intenzív játékot hozott. 

Mindkét oldalon voltak lehetőségek, melyek közül egyet gólra váltott a Tiszaújváros. A második játékrész alacsonyabb színvonalú volt, de az egyesület honlapja szerint összességében stabil képet mutatott a csapatunk, és a szükséges terhelést megkapták a játékosok. 

0
Visszataláltak a jó útra
Vezetői értekezletek

Kapcsolódó hozzászólások