Két meccs, két vereség

KOSÁRLABDA. A Hepp Kupában és a bajnoságban is idegenben lépett pályára a Phoenix, és mindkétszer vereséget szenvedett. Az NB I/B Piros csoportjában szereplő Nyíregyháza vendégeként játszott a Hepp Ferenc Emlékkupa negyedik fordulójában a Phoenix, és a nagyon szoros találkozón kétszeri hosszabbítás után kétpontos vereséget szenvedett.
Nyíregyháza BS - Phoenix KK 100 - 98 (18-16, 14-16, 24-10, 17-31, 13-13, 14-12)

Nem érvényesült a papírforma Egerben. A jól játszó hazaiak szinte végig vezetve nyerték meg a december 10- ei bajnoki találkozót.
Eszterházy SC - Phoenix KK 78-67 (19-13, 13-17, 25-18, 21-19) 

Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK: Csák Bence (8/6), Lakatos Máté (), Lakatos Péter (13/6), Okoh Victor Kelechi (15), Kocsis Zalán (5). Csere: Czimer László Adrián (-), Orliczki Mátyás (7), Bán Tibor (-), Gáspár Balázs (5), Kiss Kolos (9/6), Kovács Zoltán (3). Vezetőedző: Lekli József. Victor Kelechi a dupla-dupla közelében végzett (15 pont, 9 lepattanó, 2 assziszt, 2 kiharcolt fault), remekül lepattanózott Kocsis Zalán (5 pont, 11 lepattanó, 2 szerzett labda, 4 assziszt, 2 kiharcolt fault), és tíz pont fölé érkezett Lakatos Máté is (13/6 pont, 3 lepattanó, 2 assziszt, 4 kiharcolt fault). Klepej Roland: Először is szeretnék gratulálni a csapatomnak. Óriásit küzdöttek a mai napon is. Úgy gondolom, hogy elsősorban a védekezéssel nyertük meg a mérkőzést, ugyanis 67 ponton tartottuk az ellenfelet. Örülök, hogy öten is 10 pont felett dobtak és végig kontrollálni tudtuk a mérkőzést. Lekli József: Gratulálok az Egernek a győzelemhez. Úgy gondolom, hogy egy kicsit egyenlőtlen feltételek mellett játszottuk le ezt a mai mérkőzést. 

Ez nem mentség arra, hogy kikaptunk, de nagyban hozzájárult a vereséghez. Támadásban borzasztóan játszottunk, borzasztó kiválasztásaink voltak, illetve, hogy nem kaptuk meg a faultokat, az nagyban hozzájárult ehhez. Nehéz helyzetbe hoztuk most magunkat, de kielemezzük majd a dolgokat, össze kell szedni magunkat fejben, és ki kell javítani ezt a botlást. Nagykőrösön nyerni kell, megyünk tovább, bízom benne, hogy össze tudjuk szedni magunkat.

0
Erős rendőr
Megalakult a választási bizottság

Kapcsolódó hozzászólások