Akiknek szívügyük Tiszaújváros

A Lokálpatrióták jelöltjei és az egyesület elnöke, Petrovicsné Nyitrai Borbála, és társelnöke, Bráz György.

Június 9-e fontos nap lesz minden magyarországi település számára, hiszen ekkor szavazhatunk a helyi képviselő- és a polgármesterjelöltekre. A kampány április 20-án hivatalosan is elindult. A Tiszaújvárosi Lokálpatrióta Egyesület szombat délelőtt tartotta kampánynyitó sajtótájékoztatóját. 

- Mi, Lokálpatrióták egységesen, egy jelölő szervezet, a Tiszaújvárosi Lokálpatrióta Egyesület jelöltjeiként fogunk részt venni a választásokon, egyéb politikai közösségek pedig támogató szervezetként segítenek minket - hangzott el a sajtótájékoztatón, ahol bemutatták a 8 választókerület 8 képviselőjelöltjét, köztük a 2. számú választókerület jelöltjét, dr. Fülöp Györgyöt, aki a következő ciklusban is indul polgármesterjelöltként. 

- Elődeink több évtizedes munkájára és az elmúlt 5 év tapasztalataira alapozva szeretnénk folytatni a békés, konszenzuson alapuló városépítő és városvezető tevékenységünket - kezdte dr. Fülöp György. - Ebben az önkormányzati ciklusban számos váratlan nehézséggel kellett szembenéznünk - covid, háborúk, gazdasági krízis -, melyek során mindig a lakossággal együttműködve, a tiszaújvárosiak érdekeit szem előtt tartva igyekeztünk megoldani a problémákat a legjobb tudásunk szerint. A nehézségek enyhítése érdekében megerősítettük és fejlesztettük a szociális ellátórendszerünket. Bővült a családokat támogató juttatások köre, segítettük a fiatalok letelepedését, empátiával fordultunk a nyugdíjasok felé és javítottuk az egészségügyi szolgáltatások színvonalát. 

A csapatunk egységes. Képviselőink széles körben ismert és tapasztalt tiszaújvárosiak, akik ezer szállal kötődnek a városhoz és jól ismerik annak lakóit - mondta, majd a választókerületekben induló Lokálpatrióta jelöltekről szólt. 

- A nyolc választókerületből hétben olyan jelöltek indulnak, akik már többször elnyerték a választók bizalmát. Az egyetlen változás az 5-ös számú választókerületet érinti, Vendlerné Polyák Ilona két évtizedes közéleti és önkormányzati képviselői munka után visszavonul. Utódja Makrai Marianna, aki közel 10 éve tölti be a Tiszaújvárosi Mecénás Közalapítvány elnöki tisztségét. Képviselőjelöltjeink: Jézsó Gábor (1. sz. vk.), dr. Fülöp György (2. sz. vk., polgármesterjelölt), Kiss Zoltán (3. sz. vk.), Tokaji Edit (4. sz. vk.), Makrai Marianna (5. sz. vk.), Pap Zsolt (6. sz. vk.), Hok Csaba (7. sz. vk.), Molnár István (8. sz. vk.). Eltökélten, tettre készen és sok-sok ötlettel, elképzeléssel várjuk az előttünk álló újabb 5 évet, ezért elkészítettük választási programunkat, mely természetesen városunk minden választókerületével foglalkozik. A program részleteit a kampány során ismertetjük majd a városlakókkal. Június 9-én ismét felhatalmazást szeretnénk kérni a folytatásra, azért, hogy Tiszaújváros egy élhető, toleráns, elfogadó közösség otthona maradjon. Egy olyan település, ahol jó élni, amely biztonságot és nyugalmat ad lakóinak. Jelöltjeink a munkájukban elismert, közismert és hiteles személyek, mindemellett egy olyan baráti közösséget alkotunk, akiket a városért való tenni akaráson túl egy erős érzelmi szál is összeköt: szívügyünk Tiszaújváros - mondta a Lokálpatrióták polgármesterjelöltje. 

berta

0
Megújult a mentőállomás
Tiszaújváros 2.0 - Újratervezés közösen

Kapcsolódó hozzászólások