Nyit a felújított kemping

Június közepén érkeznek az első lakók a Termál Kempingbe. Előszeretettel foglalnak nálunk szállást a lengyelek, akik évek óta visszajáró vendégek, de szlovák és magyar turisták is szívesen töltenek el nálunk néhány vendégéjszakát. A kempingben hetek óta nagy a mozgolódás. Még nem a vendégek érkeztek meg, munkagépek, teherautók járnak ki-be a területről. A kivitelezők és a létesítmény munkatársai rendezik a területet, kívül-belül felújítják a kempinget. - Június 15-én kezdődik a szezon, ekkor nyit teljes üzemmel a strand és nyit a kemping. Jelen pillanatban is folynak a munkálatok, hiszen a szezon előtt igen nagy munka várt ránk, mivel teljesen felújítottuk az összes apartmanunkat, mintegy 30 millió forint értékben. Bízunk benne, hogy ezt a vendégek is értékelni fogják - nyilatkozta lapunknak Kósa-Tóth Zoltán, a TiszaSzolg 2004 Kft. ügyvezetője. 

- A kemping területén tíz 5 fős apartman van, melyek 20-25 évesek. Azóta nagyobb átalakítás, felújítás nem volt, ezért vált szükségessé, hogy egy kicsit nagyobb volumenű munkákat végezzünk. Egyébként az apartmanokat szinte minden évben teljes házzal üzemeltetjük - mondja, majd az egyik frissen festett és újonnan bebútorozott apartmanban vezet minket körbe.

- Gyakorlatilag teljesen felújítottuk az apartmanokat, kifestettünk, lecseréltük az összes bútort, a konyhaszekrényt, a tűzhelyet, mindenhol új hűtőszekrény van és új tévéket is vásároltunk. Az gondolom, hogy egy nagyon komfortos, kellemes és kényelmes lakot sikerült kialakítani, és ami nagyon fontos, hogy egy szolgáltatásunk bővült, a wifi rendszerünket komolyan felújítottuk, jóval több felhasználó használhatja egyszerre és a sávszélesség is jóval nagyobb. Napokon belül végzünk a bútorok összeszerelésével és indulhat a szezon, várjuk a vendégeket.

berta

0
Trianonra emlékeztek
A szünidőbe futottak

Kapcsolódó hozzászólások