Kihagyott ziccerek, triplák

KOSÁRLABDA. A bajnokság kilencedik fordulójában a SMAFC vendégeként lépett pályára a Phoenix, és küzdelmes mérkőzésen elszenvedte második vereségét az idényben.
SMAFC - Phoenix KK 75-63 (17-18, 19-16, 23-18, 16-11)
Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK: Csák Bence (8/3), Lakatos Máté (6), Molnár Bence (3/3), Okoh Victor Kelechi (6), Kocsis Zalán (4). Csere: Czimer László Adrián (-), Orliczki Mátyás (-), Bán Tibor (8/6), Lakatos Péter (-), Gáspár Balázs (12), Kiss Kolos (13/9), Kovács Zoltán (3/3). Vezetőedző: Lekli József. A rossz dobóformát mutatja, hogy Kiss Kolos tizenhárom pontja volt ezúttal a legtöbb a Phoenixnél (13/9 pont, 1 lepattanó, 1 szerzett labda, 2 assziszt, 3 kiharcolt fault), és Gáspár Balázs érkezett még tíz pont fölé (12 pont, 5 lepattanó, 1 szerzett labda, 3 assziszt, 3 kiharcolt fault). Farkas Dávid: Gratulálok csapatomnak a győzelemhez. 

A CSAPAT szót csupa nagybetűvel szeretném kifejezni, mert ismét mindenki beletette azt a kis szeletet ebbe a tortába, ami győzelemhez vezetett. Mind védekezésben, mind támadásban sikerült betartani a kért feladatokat és lépésről-lépésre építettük fel a mai negyven percet. Köszönjük a hidegrázós hangulatot szurkolóinknak, az alapszakasz mérkőzéseket tekintve több mint egy éve nem kaptunk ki hazai pályán, igyekszünk ezt a szériát minél tovább húzni és meghálálni a nézők bizalmát. Ez továbbra is kőkemény munkával fog járni, de hiszek a fiúkban, akik többször bebizonyították már, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen! Lekli József: Gratulálok a Sopronnak a győzelemhez. Amit vártunk, azt kaptuk, egy jó szoros mérkőzés volt. Én úgy gondolom, hogy ezt a meccset Soós Bence utolsó másodperces 3/4 pályás triplája döntötte el pár perccel a vége előtt. Ezen kívül döntő volt, hogy megint rengeteg üres ziccert és triplát hagytunk ki. 

Ha idegenben nyerni akarunk, akkor ezeket be kell dobni, mert ilyen jó csapatok ellen ez nem fér bele. Amit a héten gyakoroltunk, azt betartottuk a mérkőzésen is, a védekezésünk rendben volt, támadásban megvoltak a helyzeteink, de ezt a játékot pontra játsszák, be kell tudni dobni a kosarat, és meg kell nyerni az ilyen szoros mérkőzéseket is. 

0
Egyéni csúccsal negyedik
Hétfőn újranyit a városi uszoda

Kapcsolódó hozzászólások