Hétvégi útlezárások

Tisztelt Városlakók! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy 2024. május 18-án, szombaton 12:45 - 19:00 óra között, míg május 19-én, vasárnap 8:30 - 17:00 óra között rendezzük meg a XXXIII. Tisza Triatlon versenyt. A verseny központja hagyományosan a gyógy- és strandfürdőben lesz. A kerékpáros számot a Lévay József úton - (a fürdő és a Szent István úti körforgalom között) - a Szent István úton (a körforgalom és az Örösi út között) - az Örösi úton (a Szent István úttól Kesznyéten irányába) - és a kesznyéteni úton rendezzük meg. Kérjük, hogy ezen az útvonalon a fent jelzett időpontokban ne parkoljanak, és ne közlekedjenek, hogy a versenyt balesetmentesen tudjuk lebonyolítani. A Lévay és Szent István úton a keresztirányú áthaladást átengedő pontokon biztosítjuk. 

ÚTLEZÁRÁSOK: 

Szombaton (2024. május 18.) Lévay út, Szent István út, Örösi út és a kesznyéteni út 12:45-tól 18:30-ig. Tiszaszederkény és Tiszaújváros között: 12:00 - 19:00-ig. 

Vasárnap (2024. május 19.) Lévay út: 8:40 - 15:30 Szent István út: 9:10 - 15:30 Örösi út és kesznyéteni út: 9:40 - 15:30 Tiszaszederkény és Tiszaújváros között: 8:30- 16:00-ig. 

Mindkét napon rendezők, biztonsági őrök és rendőrök fogják irányítani a forgalmat és igény esetén további információval fogják Önöket ellátni. Kérjük Önöket, hogy együttműködésükkel segítsék a rendezvény sikeres lebonyolítását. Mindkét napon állandó, rendőri irányítással történő áthaladást biztosítunk: 

● a Kertvárosból a régi városrészbe a Bethlen Gábor út és Lévay út kereszteződésében (református templom, Castello Cukrászda),
● a Kertváros keleti és nyugati része között a Margit sétány és a Szent István út kereszteződésében,
● Tiszaszederkény és Tiszaújváros között. Külön felhívjuk a SPAR szupermarketben vásárlók figyelmét, hogy a verseny ideje alatt az áruházhoz legközelebb a Sajó úton tudnak parkolni. 

Bízunk megértésükben, és köszönjük, ha türelmükkel hozzájárulnak immár 32 éves rendezvényünk sikeres lebonyolításához! 

Tisztelettel:
Lehmann Tibor a Tiszaújvárosi Triatlon Klub elnöke főrendező

0
Bragatoék ötödikek ötszáz méteren
MOB-érdemérem

Kapcsolódó hozzászólások