Győzelem egynegyedes gőzzel

KOSÁRLABDA. A tabella utolsó pozíciójában állomásozó Százhalombatta csapatát fogadta hazai pályán a Phoenix. A papírforma szerint sima győzelmet kellett volna aratnia, de meggyűlt a baja a nagy motivációval küzdő ellenféllel szemben.
Phoenix KK - Százhalombatta 68-50 (18-18, 13-14, 17-15, 20-3)
Kocsis Zalán érte el a találkozó legjobb teljesítményét (19/3 pont, 8 lepattanó, 1 szerzett labda, 2 assziszt, 3 kiharcolt fault, 2 blokk). Ponterős volt Csák Bence (13/9 pont, 4 lepattanó, 3 assziszt, 1 kiharcolt fault) és Bán Tibor is elérte a tíz egységet (10/3 pont, 7 lepattanó, 2 szerzett labda, 2 assziszt). Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK: Csák Bence (13/9), Lakatos Máté (5/3), Molnár Bence (1), Okoh Victor Kelechi (6), Kocsis Zalán (19/3). Csere: Czimer László Adrián (-), Orliczki Mátyás (2), Bán Tibor (10/3), Lakatos Péter (-), Gáspár Balázs (8), Kiss Kolos (2), Kovács Zoltán (2). Vezetőedző: Lekli József. Lekli József: Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez, meg az utolsó negyedhez, és a többit nem kommentálnám. 

Nem tudom, mi történik velünk, hogy miért zuhantunk meg ennyire fejben. Úgy gondolom, hogy egy fehérvári vereségnek - ahol jól is játszottunk, és egy egypontos mérkőzésen kaptunk ki - nem szabad így tönkre tennie a fejeket. Most van két nap pihenőnk, nagyon bízom benne, hogy rendeződnek a fejek, mert csak ez hiányzott a mai mérkőzésből is. Az utolsó negyedben összeszedtük magunkat, koncentráltunk, és futottunk egy 20-3-as etapot. Mi ezt tudjuk, ezt képviseljük, és az első perctől kezdve így kell játszanunk. Nem fér bele ez az első három negyed. Drevenka Dávid: Először is szeretnék gratulálni a Tiszaújváros csapatának, bajnokesélyeshez méltóan rendezték le a negyedik negyedet. Azt gondolom, hogy az első három negyedben olyan kosárlabdát játszottunk, amivel komoly problémát és fejtörést okoztunk az ellenfelünknek. Nagyon büszke vagyok a srácokra, hogy végigküzdötték az egész mérkőzést. Sajnos elfáradtunk, de ha sikerül így játszanunk más csapatok ellen, akkor az értékes győzelmeket jelenthet nekünk. 

0
Soha ne add fel!
Születésnapoztunk!

Kapcsolódó hozzászólások