Nyár műsorok a Tisza TV-ben

Triatlon Televízió 

Ami a Triatlon Fesztiválon történik, azt július 4-7. között esténként élő adásban láthatják a Tisza Televízióban. A Városháztéren felállított szabadtéri stúdiónkból jelentkezünk be esténként az aznapi programokkal, sporttal, koncertekkel és vendégekkel. A műsort online is nézhetik, és ha lemaradnának valamiről, az adás ismétlését újranézhetik másnap délig.

Olimpikon, karmester, mentortanár 

A fesztiválzárás után sem megyünk nyári szünetre, szerdánként 3 héten keresztül nyári üdítő Bodzaszörp című műsorunkkal jövünk. Vendégeinket a Derkó Teraszra hívtuk egy könnyed beszélgetésre. Az első adásban, július 10-én lelkes mentorok, edzők lesznek a vendégek, akik szenvedéllyel mesélnek magukról, munkájukról, gyermekkorukról és a gyerekekről. Rakusz Éva olimpiai érmes kajak edző, Bereznai András, a Derkovits Fúvószenekar karmestere, a zeneiskola fúvóstanára, és Lendvay Viktor, a Széchenyi iskola pedagógusa, aki nemrégiben egy országos díjat kapott, őt választották meg az Év mentortanárának.

Pekkani, Lola, Husigyuri

A Bodzaszörp második epizódja július 17-én este 6 órakor lesz, ebben olyan ízig-vérig vállalkozókkal beszélgetünk, akik 40-50 évvel ezelőtt itt kezdték az életüket, a munkájukat, ami azóta is tart. Jónásné Pekk Anikó fodrász, a városi kosárélet egykori legendás játékosa, Szabó Béláné, akit mindenki csak Lolaként ismer és férjével évtizedekig működtették családi vállalkozásukat a horgászboltot, és Varga György a Husi Húsbolt tulajdonosa.

Etelka, Erzsike, Sárika 

A Bodzaszörp harmadik adásában, július 24-én Leninvárosba utazunk vissza nosztalgiázni, az egykori kettes iskola első évfolyamának, ma már 70 pluszos diákjaival Bakonyi Etelkával és Szakácsné Erzsikével, aki sok hármas óvodás kisgyerek dajka nénije volt a '70-es évektől kezdve. Harmadiknak Szabó Sándorné, Sárika csatlakozik hozzájuk, aki annak idején tanár és igazgató volt a hármas iskolában, nyugdíjasként angolt tanít és világot jár, amikor és ameddig csak teheti.

Szerda esti koktélok 

A három bodzaszörpös szerda után három válogatásadást láthatnak szerda esténként a Tisza TV-ben, (július 31-én, augusztus 7-én és 14-én) az elmúlt 12 hónap legnézettebb, legérdekesebb riportjait ismételjük meg ezekben a 70-80 perces műsorokban. A válogatást mondhatni Önök válogatták, hiszen azokat a történeteket vesszük elő újra, amikre a legtöbb lájk és komment érkezett online nézőinktől. 

Berta Judit főszerkesztő

0
Nyári ügyeletek
Unique, a páratlan páros

Kapcsolódó hozzászólások