Forgalomkorlátozások, útlezárások

Tisztelt Városlakók! A Tiszaújvárosi Triatlon Fesztivál ideje alatt idén is számítani kell időszakos útlezárásokra és parkolási korlátozásokra, amelyhez ezúton is kérjük szíves megértésüket és támogatásukat.

2024. július 4-én, csütörtökön, 18:00 órától rendezzük meg az időszakos forgalomkorlátozásokkal járó „Teker Újváros" elnevezésű tömegsport kerékpárversenyt, melynek ideje alatt nem kell parkolási tilalomra számítani. Mindössze 10-30 perces, szakaszos útlezárások lassíthatják a forgalmat a résztvevők biztonságos elhaladása érdekében. A kerékpárverseny útvonalát a Bethlen Gábor út - Lévay József út - Örösi út (a Lévay József út és a József Attila út közötti rövid szakaszon) - József Attila út - Szent István út - Árpád út - Szent István út - Bartók Béla út - Bethlen Gábor út érintésével jelöljük ki. 

2024. július 5-én, pénteken, 18:00 órától rendezzük meg az időszakos forgalomkorlátozásokkal járó „Fut Újváros" elnevezésű tömegsport futóversenyt, melynek ideje alatt nem kell parkolási tilalomra számítani. Mindössze 10-20 perces, szakaszos útlezárások lassíthatják a forgalmat a résztvevők biztonságos elhaladása érdekében. A futóverseny útvonalát a Bethlen Gábor út - Lévay József út - Szent István út - Bartók Béla út - Bethlen Gábor út érintésével jelöljük ki. 

2024. július 6-án, szombaton a program a Triatlon Junior Európa-kupa és a Triatlon Világkupa előfutamaival folytatódik. Ezen a napon a kerékpáros pálya a Kazinczy Ferenc út (Építők útja és Rózsa út közötti rövid szakasz) - Bethlen Gábor út - Lévay József út - Szent István út (Lévay József út és Örösi út közötti szakasz) - Örösi út (Kesznyéten irányába) útvonalon halad. A futópálya a Kazinczy Ferenc út - Bartók Béla út - Ifjúsági park - Bethlen Gábor utat érinti. Útlezárásokra 11:30 és 18:00 óra között kell számítani, amit időlegesen feloldunk, várhatóan 13:30 és 14:30 között. Folyamatos áthaladás biztosított a gépkocsik részére a Kertváros két része között, a Margit-sétányon a verseny teljes időtartama alatt. Parkolási tilalom lép életbe 10:00 órától egészen 18:30-ig a Kazinczy Ferenc úton, a Bethlen Gábor úton és a Szent István úton (a Lévay József út és az Örösi út közötti szakaszon). 

2024. július 7-én, vasárnap a Magyar Utánpótlás Gála, a Triatlon Junior Európa-kupa és Triatlon Világkupa döntőit láthatják az érdeklődők. Ezen a napon a kerékpáros- és futópályát a Bethlen Gábor út - Lévay József út (Bethlen Gábor út és Zita út közötti szakaszon) - Szent István út - Bartók Béla út - Bethlen Gábor út érintésével jelöljük ki. A versenyek 9:00 - 18:00 óra között zajlanak. Parkolási tilalom lép életbe reggel 7:00 órától 18:00 óráig a Bethlen Gábor úton, a Lévay József úton, a Szent István úton (a Lévay József út és a Bartók Béla út közötti szakaszon) és a Bartók Béla úton. Megértésükben bízva, tisztelettel: 

Lehmann Tibor főrendező, a Tiszaújvárosi Triatlon Klub elnöke
Márkus Balázs, a Szervezőbizottság társelnöke 

0
Kiss Máté Botond nagy lehetősége
Hétfői zárva tartások

Kapcsolódó hozzászólások