Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Hajdúfesztivál negyedszer

kr h_1Kézműves édességekkel és kézműves szépségekkel megrakott standok mögött álltak a vendég hajdú települések a kézművesek utcájában. Hajdúdorog, Hajdúnánás és Polgár lakossága nem csak portékáját hozta el, hanem kultúráját és gasztronómiai tudását is a negyedik Hajdúk a szigeten fesztiválra.

Bővebben...

Lakossági gombavizsgálat

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a városközponti piac és vásárcsarnok területén a lakossági gombavizsgálat újra igénybe vehető.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477