Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Közösen a szemét ellen

kr szemet_1A Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatalban 2018. október 16-án a Társasházak, Lakásszövetkezetek és Egyedi Lakástulajdonosok Érdekvédelmi Egyesülete szervezésében megtartott fórumon a lakóközösségek képviselői több, a tulajdonosokat érintő kérdéskört tárgyaltak.

Bővebben...

Mikulásfutás a parkban

kr mikufutasHiába az egész nap csapkodó eső, a Mikulásfutásra közel százan érkeztek, hogy ki az Ifjúsági park kis-, ki pedig nagy körét teljesítse. Volt, aki Mikulássapkában, volt ki rénszarvas aganccsal a fején futott, de akadt olyan is, aki hordozható fényfüzérrel a testén érkezett.

Bővebben...

Arany és ezüstök Vasváriban

kr fittdanceDecember 8-án a Fitt-Dance Tánccsapat Tiszavasváriba utazott a Revolution Dance Cup elnevezésű nemzetközi minősítő táncversenyre. A versenyen több mint 180 produkció és több száz táncos vett részt. Rengeteg csodás előadót és kiemelkedő koreográfiákat tekinthettek meg a nézők és a versenyzők.

Bővebben...

A „Felső-tiszai erőmű” telephelyalternatívái

Az új erőmű beruházási költsége 800 millió Ft-ra jött ki, és úgy becsülték, hogy 1956-ban már teljes kapacitással termelni fogja az áramot. A tervfeladat elkészítésének határideje 1951. december 31-e volt.

Bővebben...

Segítség a tűzoltóknak

kr tuzolto_1Hat önkéntes tűzoltó egyesület - Mezőcsát, Szomolya, Polgár, Tiszadob, Szihalom, Bükkzsérc - 4,9 millió forint értékben kapott új eszközöket.

Bővebben...

Karácsonyi művészeti vásár

kr vasar_1Rendhagyó kiállítás és vásárnak ad otthont az év utolsó hónapjában a Városi Kiállítóterem. Az ötletgazdák karácsonyi művészeti vásárt rendeznek, ahol neves alkotók munkáit, remekműveit kínálják értékes ajándékként a fa alá.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477