Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Önkéntes alkoholtilalom

kr szaraznovemberA Száraz november egy kihívás, egy alkoholmentes kihívás. Egy olyan kezdeményezés, amely az úgynevezett kockázati ivóknak próbálja bemutatni, milyen az élet alkohol nélkül.

Bővebben...

Három úr szolgája

Rég írtam már Nektek Naplót. Utoljára úgy a kilencvenes évek közepén. Az még a hárombetűs érában volt erősen. Ne a három T-re gondoljatok, az idő tájt már nem dívott ez a szerkesztőségekben. Legfeljebb Támogatólag Tűrtük a Tiltást.

Bővebben...

A kezdetekről

Valamikor 1982 nyarán hívott föl az akkori egyetemi újság szerkesztőségében Doktor Károly, a TVK személyzeti igazgatója.

Bővebben...

Boldog születésnapot!

- Huszonöt éves a Krónika - hallom a telefonvonal túlsó oldaláról egykori kollégám, Ferenczi Laci hangját.

Bővebben...

A világítótorony

„Nem könnyű manapság jó inast találni!” - mondta Ornella Muti kedvenc vígjátékfilmemben, amikor a szesztilalom idején a kissé együgyű inasa pezsgőt szándékozott bontani az álszent bankárok előtt. Csak most inkább így mondanám: nem könnyű manapság jó újságot csinálni!

Bővebben...

Számítógépbe zárt szellem

Van, aki játéknak, van, aki a fiatalság megrontójának, van, aki sportnak tekinti a videó-, vagy számítógépes játékokat. Manapság egyre több olyan fórum van, ahol ezeket összefoglaló néven E-sportnak nevezik. Bajnokságok, kupák, és pénzdíjas versenyek igazolják, hogy az elektronikus sportnak igenis van létjogosultsága. Most már Tiszaújvárosban is.

Bővebben...

Napraforgó bál

A Napraforgó Alapítvány idén is megrendezi jótékonysági estjét, melynek bevételét az Éltes Mátyás iskolába járó gyermekekre fordítják.

Bővebben...

Köszönet

A „Tiszaújvárosi Brassai Sámuel Szakképző Iskola diákjainak oktatásáért, neveléséért és kultúrájáért” alapítvány köszönetet mond mindenkinek, aki adója 1%-ával támogatta az alapítvány működését, azaz a jövő szakembereinek képzését.

Bővebben...

Ellenőrizze üzleti partnerét!

Egy vállalkozás szabályos és biztonságos működéséhez tájékozódni kell a leendő üzleti partnerek megbízhatóságáról. Adóellenőrzéskor akár komoly hátrány is érheti azokat, akik nem járnak el kellő körültekintéssel üzletfelük, beszállítóik kiválasztásakor. A NAV adatbázisokkal, lekérdezhető nyilvántartásokkal segít a tájékozódásban.

Bővebben...

Számlázás, fizetés

TISZTELT FELHASZNÁLÓINK!
Stratégiai célkitűzéseinkkel összhangban arra törekszünk, hogy a Felhasználók érdekeit szem előtt tartva az ÉRV. Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. működését és informatikai rendszereit folyamatosan fejlesszük.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477