Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

A megtalált kulcs

kr szroghA susogó fák, az apró bogyókat érlelő bokrok és szirmaikkal a napfény nyalábjait kereső színes virágok időtlen idők óta nyújtanak védelmet és élelmet az öreg erdő lakóinak.

Bővebben...

Megújult a girincsi Katica

Vállalati önkéntesek segítségével újult meg a girincsi Katica különleges lakásotthon. A MOL-csoport önkéntességi ötletpályázatának lényege, hogy a cég dolgozói saját maguk jelölhetnek olyan helyi közösségeket vagy szervezeteket, ahol meglátásuk szerint leginkább szükség van a segítségre.

Bővebben...

Szabadság alatt is biztonságban

kr tavfelugyeletMegkezdődtek a családok számára a nyári szabadságok. A pihenés reményében többen hosszabb-rövidebb időt töltenek az otthonuktól távol. A felhőtlen kikapcsolódás alatt azonban vagyontárgyaik, értékeik többségében felügyelet nélkül maradnak.

Bővebben...

Futkározik, kergetőzik, odabújik

kr kobold_1Kobolddal, a sztárbivallyal is találkozhattak azok, akik ellátogattak a Szamárhát tanyára, ahol a Tiszatáj Közalapítvány rendezett nyílt napot. Nem csak ők, a kecskék is elvarázsolták a gyerekeket és a felnőtteket, de ugyanúgy nagy élmény volt a szürke marha gulyánál történt látogatás is.

Bővebben...

Tanulva, szórakozva horgásznak

kr horgasz_1Vadkacsák úsznak az Erdészeti tavon, madarak csicseregnek, lágy szellő borzolja a fákat. Majd’ egy tucatnyi gyerek horgászik most, ők a Zabos Géza Horgász Egyesület napközis táborába jelentkeztek.

Bővebben...

Roma ülés

A Tiszaújvárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Testülete 2018. június 29-én (pénteken) 10,00 órától ülést tart.
Helyszíne: Tiszaújváros, Bocskai út 31. sz. alatti irodahelyiség.
Farkas Sándor elnök

Óvodák zárva és nyitva

A Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal értesíti a lakosságot, hogy a Tiszaújvárosi Napközi Otthonos Óvoda egész nyáron biztosítja a gyermekek óvodai ellátását.
A karbantartási munkálatok elvégzése érdekében az egyes óvodai épületek zárva tartása, illetve a folyamatos ellátás biztosítása érdekében az épületek nyitvatartása az alábbiak szerint alakul.

Fogászati ügyeleti ellátás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2018. július 1-jétől a tiszaújvárosi lakóhellyel rendelkező betegek számára térítésmentesen elérhető a fogászati ügyelet az alábbiak szerint:

Bővebben...

Szakács munkakör

A Tiszaújvárosi Intézményműködtető Központ pályázatot hirdet 1 fő szakács munkakör betöltésére, 4 hónap próbaidő kikötéssel, határozatlan időre szóló kinevezéssel.
Pályázati feltételek:

Bővebben...

Ápoló munkakör

A Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ állást hirdet 1 fő ápoló munkakör betöltésére.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477