Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Konfirmáció

kr konfirmacio2018. május 13-án a Tiszaújvárosi Református Egyházközségben10 fiatal (Bukta Gréta, Fróna Marcell, Hajdu Boldizsár, Juhász Fruzsina, Kelemen Alexandra, Molnár Marcell, Petrik Hanna, Veres Adél, Veres Leila, Virág Roland) tett konfirmációi fogadalmat. Felkészülésük 2017 szeptemberében kezdődött meg. Első úrvacsoraosztásuk pünkösdkor lesz.

Hunyadisok a madárparkban

kr madárkórház2Április 24-én a Madarak és fák napja alkalmából iskolánk, a Tiszaújvárosi Hunyadi Mátyás Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola látogatást szervezett a Hortobágyi Madárparkba és madárkórházba, ahol személyesen is meggyőződhettünk az ott dolgozók áldozatos munkájáról.

Bővebben...

A szúnyogirtás tudománya

kr szunyogirtasTörvényszerű, hogy Magyarországon, minden nagyobb árvíz után komoly szúnyoginvázió alakul ki? Egyértelmű a válasz, igen. Nyugat Európában is hasonló a helyzet? Egyértelmű a válasz, nem.

Bővebben...

Kiemelkedő eredmények a katolikus iskolában

kr olah_attilaAlapműveleti matematikaverseny megyei forduló: 5.a Pós Levente megyei 8.helyezés, Tállai Zétény Ádám megyei 9. helyezés, 6.b Bodnár Viktor megyei 7. helyezés, Szabó Brigitta megyei 9. helyezés.

Bővebben...

Testvérvárosok nyugdíjasainak találkozója

kr testvervarosCsíkszereda testvérvárosunk nyugdíjasai visszahívásának tett eleget a Tiszaújvárosi Nyugdíjasok Egyesülete, amikor négy fővel látogatást tett 2018. május 6-a és 10-e között erdélyi barátainknál. Útközben megálltunk Tamási Áron sírjánál és koszorút helyeztünk el az egyesület nevében.

Bővebben...

Gimnasztráda gála

kr gimna_7Repülőtéri hangulat volt vasárnap késő délután a Derkovits Kulturális Központban. Légi utaskísérők fogadták a XXII. Gimnasztráda gála vendégeit, és a színpadon is megjelentek a bőröndjeiket maguk után húzó stewardessek. Nem volt véletlen, hiszen az idei gála az Utazók címet kapta.

Bővebben...

Útlezárások

Tisztelt Városlakó!
Szeretnénk tájékoztatni, hogy 2018. május 19-én, szombaton 13:00-18:30-ig, míg május 20-án, vasárnap 9:00-17:00-ig rendezzük a XXVII. Tisza Triatlon versenyt.
A verseny központja a termálfürdőben lesz. A verseny kerékpáros számát a Lévay úton –Spar és Szent István úti körforgalom között - Szent István út (a körforgalomtól az Örösi útig) - Örösi út és kesznyéteni utakon rendezzük meg.

Bővebben...

Gyermek horgászok figyelem!

A Zabos Géza Horgász Egyesület gyermeknapi horgászversenyt rendez 2018. május 27-én (vasárnap) a tiszaújvárosi Dísztavon.
A versenyzők az alábbi kategóriákban indulhatnak:
- gyermek kategória 6-9 éves korig
- serdülő kategória 10-14 éves korig

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477