Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Az Eötvösé a Kamarás kupa

kr kasmaraskupaÁprilis 19-20-án rendezték meg a XXXII. Kamarás kupát Miskolcon a Diósgyőri Gimnáziumban. Négy-négy fiú és lány csapat mérkőzött meg egymással, köztük a Tiszaújvárosi Eötvös József Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium fiú csapata.


A körmérkőzéses torna döntőjébe már sokadik alkalommal a házigazdák és az Eötvös csapata jutott, ahol gigászi küzdelem folyt. A rendes játékidő nem hozott döntést, 5 perc ráadás kellett a végeredmény kialakításához, melynek végén a tiszaújvárosiak emelhették a magasba a kupát.
Végeredmény: 1. Eötvös Tiszaújváros, 2. Diósgyőri Gimnázium, 3. Herman Miskolc, 4. Földes Miskolc
Legeredményesebb dobó: Orosz Dominik (Eötvös).
All star 5-ös: tagjai: Orosz Dominik, Jónás Bence.
A csapat tagjai: Jónás Bence, Kovács Bence, Molnár Bence, Szilasi Bence, Berta Bence, Orosz Dominik, Bakos Dániel, Katlan Roland, Illés Gábor, Taskó István.
Edző, testnevelő: Szendrey Zsombor.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477