Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Gálamérkőzés az alapszakasz végén

kr kosarAz alapszakasz utolsó mérkőzésén meggyőző fölénnyel győzte le a vendég Soproni MAFC csapatát a Tiszaújvárosi Phoenix KK. A találkozó elején még tartották a vendégek a lépést a hazaiakkal, a második félidőben azonban már gálamérkőzést láthattak a szurkolók.
Tiszaújvárosi Phoenix KK - Soproni MAFC
98-54 (25-22, 23-14, 27-5, 23-13)


Tiszaújváros, 200 néző. V.: Jurák, Józsa, Horváth.
Tiszaújvárosi Phoenix KK: Piukovics (16/6), Szilasi (8/6), Gáspár (8), Jackson (13), Endrész (11), Pongrácz (18/9), Pöstényi (9/3), Kovács Z. (-), Kiss B. (4), Katlan (6/6), Szabó D. (3), Orosz (2).
Soproni MAFC: Rátvay T. (19/9), Rátvay B. (10), Kovács (9), Tüzi (4), Horváth (3), Bernecza (8), Soós (1), Schaul (-), Karsai (-), Pongárcz (-), Demcsik (-), Tukovics (-).
Az elején még úgy tűnt, egy szoros mérkőzést láthat a tiszaújvárosi közönség, a második negyed felére kiderült, a fiatalokkal felálló soproni alakulat nem bírja erővel. Ez nem is csodálható, mert a keretből két ember kivételével mindenki pályára lépett az U23-as találkozón is, így a kérdés nem az volt, hogy elfáradnak-e, hanem, hogy mikor.
Innentől csak egy csapat volt a pályán, és igazi kosárlabda fiesztát varázsoltak a közönség elé annak minden szépségével.
Következik a rájátszás. A négybe jutásért a Baja ellen lép pályára a csapat. Először hazai pályán, előre láthatóan április 25-én, szerdán találkozik a két alakulat a két győzelemig tartó párviadalban.
Szendrey Zsombor: Jó érzés ilyen szájízzel zárni az alapszakaszt. Felszabadultan tudtunk játszani, tudtuk hozni a saját játékunkat, igaz az első félidő után kicsit rendezni kellett a védekezést. Összességében megérdemelten nyertünk. Aki pályára lépett, mindenki hozzátett a győzelemhez.
Rátvay Tamás: Számunkra a bennmaradás a cél, és miután ezt már januárban kivívtuk, így ennek a találkozónak igazi tétje már nem volt számunkra. Tudtuk, hogy erővel nem fogjuk bírni, igaz kicsit kisebb arányú vereségre számítottam, de nem vagyok elégedetlen a fiúk teljesítményével.


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477