Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Mikulás, szeretetvendégség a téren

kr mikikari_1December 6-án krampuszkísérettel a Mikulás érkezett meg a téli köntösbe öltöztetett Városház- térre. Több száz gyerek várta őt és a piros zacskóba csomagolt ajándékot, amit intelmei kíséretében szét is osztott a térre sereglett gyerekek között.

Bővebben...

Szederkény ünnepi fényei

kr gyertya_1Tiszaszederkény városrészben is készülődnek az év legszebb ünnepére. A házak már feldíszítve, ünnepi ruhában várják a karácsonyt, és lakóik is lassan ráhangolódnak az ünnepre. Hétfő délután összegyűltek a szederkényiek a művelődési házban, hogy egy kicsit együtt legyenek, ünnepi hangulatba kerüljenek.

Bővebben...

Hatvan beszéd egy kötetben

kr hajdu_1Beszédes könyvem. Ez Hajdu Imre legújabb könyvének címe. Az elmúlt 24 évben született és elmondott beszédeiből válogatott. A könyv megjelenésének alkalmából beszélgettünk a Krónika egykori főszerkesztőjével szónoklatokról, emlékekről, tervekről.
- Miért döntött úgy, hogy egy csokorba gyűjti a beszédeit?

Bővebben...

Portrék, tájak

kr minigaleriaPortrékkal és tájképekkel rendezték be a Derkó MiniGaléria idei utolsó kiállítását. Ezúttal a tiszakesziben élő Hajdu József hozta el alkotásait. Szenvedélyének, a festésnek otthon és a munkahelyén is hódol, hiszen a helyi általános iskolában tanít rajzot.

Bővebben...

A Tisza TV műsora

December 13., csütörtök

9:00 Héthatár: Mecénás ösztöndíjosztó - Mikulásfutás - Könyvmolyok találkoztak - Szederkényi gyertyagyújtás - Fenyőkörkép - Művészeti vásár - Adománygyűjtés
9:15 Hétről-Hétre: Mikulástól karácsonyig - Év végi rendezvények - Közelmúlt - Focitervek
(A műsor a szerdai adás ismétlése.)

Bővebben...

Tiszaújvárosi Művelődési Központ és Könyvtár

DERKOVITS MŰVELŐDÉSI KÖZPONT

Városháztér
December 14. (péntek), 16. és 23. (vasárnap), 16.00 óra
Mikulástól karácsonyig

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477