Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Nemzetközi elismerés

kr napkelteA Ver-Deco Művészeti Kör nemzetközi képzőművészeti pályázatán vett részt a tiszaújvárosi amatőr festőművész, Kapczár Klára.

Bővebben...

Művészeti toborzó

A Derkovits Művelődési Központ művészeti csoportjai új tagok jelentkezését várják!

Bővebben...

A Tisza TV műsora

Szeptember 20., csütörtök
9:00 Héthatár: Indul a poliol-beruházás - Út Sajóörösre - Jubiláló nagycsécsi templom - Óvodai évkezdet - Autómentes nap előtt - Kosárlabda - Évadzáró horgászverseny
9:15 Hétről-Hétre: Lehmann Csongor világbajnok! - Hajdúk a szigeten - Manézs színházi szemle - Közelmúlt - Kézilabda-nosztalgia - Labdarúgás (A műsor a szerdai adás ismétlése)

Bővebben...

Pálinkamustra

A mustra célja: A házi fogyasztásra főzetett pálinkák/párlatok megmérettetése, a minőségi pálinka, mint hungarikum népszerűsítése.
Nevezési feltételek:

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477