Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

A jelenbe zárt múlt

kr csipke_1Egy igazán különleges világba enged bepillantást Kalóz Zsóka képzőművészeti kiállítása, mely a csipke múltját, jelenét és jövőjét mutatja be. Kalóz Zsóka tizenhat éve foglalkozik csipkével, kutatja a különböző tájegységek jellegzetes csipkéit, de ugyanúgy tanítja is a fortélyokat a következő generációnak.

Bővebben...

Kazinczys hírek, eredmények

kr kazinczyA Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola újabb kiemelkedő sikert ért el a „Míg Megnövök Akkreditált Kiváló Tehetségpont” által szervezett Nyelvészkedők csapatverseny kárpát-medencei döntőjén. Iskolánk 4.a osztályos „Bölcs Baglyok” csapata szoros küzdelemben a III. helyen végzett. A kiváló eredményhez szükség volt a diákok kreativitására, józan okoskodására, nyelvi fantáziájára.

Bővebben...

A Tisza TV műsora

Május 24., csütörtök

9:00 Héthatár: - Strandnyitány - Ezeregyév a színpadon - Diákmunka nyárra - Szünidei ingyen ebéd - Gyermeknapra várva - Sport
9:15 Hétről-Hétre: Te mit csinálsz a nyáron? - Közelmúlt - Tisza Triatlon - Csík koncert - Dixiland koncert
(A műsor a szerdai adás ismétlése)

Bővebben...

A Derkovits Kulturális Központ programja

Derkovits Kulturális Központ

Derkó MiniGaléria
Pataki János - Grácia tisztelettel című kiállítása.
Helyszín: aula és félemelet.
Látogatható: május 25-ig.

Bővebben...

Feszültség, krimi a színpadon

kr szinhazA Tiszaújvárosi Tavaszi Fesztiválon a színházkedvelők sem maradtak program nélkül. Frederick Knott „Várj, míg sötét lesz!” című darabját hozta az Orlai Produkció.
Eredetileg 1967-ben, Amerikában játszódik a történet. Azonban ebben a sztoriban nem a hely és az idő kapta a főszerepet, sokkal fontosabbak az alapvető emberi jellemek és azok változása. Az 1960-as években először film készült Knott írásából, amiben a főszereplőt, a két éve megvakult nőt Audrey Hepburn játszotta. A tiszaújvárosi közönség Kovács Patríciát láthatta Suzy szerepében.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477