Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Hókuszpók üstjének 2.0-ja

kr fulopviktorNovember 27-én a Dumaszínház két népszerű humoristája, a tiszaújvárosi Fülöp Viktor és a szentesi illetőségű Hajdú Balázs lép fel a Derkovits Művelődési Központban. A két fiatal stand up comedy-s 19 órakor lövi ki rakétáit. Némi humorral fűszerezve, erről is beszélgettem Viktorral, itthoni fellépése előtt.

Bővebben...

Még egyszer a tök jó napról

kr tok_1Az őszi szünet előtti utolsó tanítási napot nem csak a szünet miatt, hanem a Halloween miatt is nagyon vártuk a Hunyadi iskolában. Alsóban megszoktuk, hogy Bianka néni minden évben szervezett az osztályunknak Halloween partyt, de most Mártika nénivel karöltve nem csak az egész alsó tagozatnak, hanem a felsősöknek is egy óriási partyt szerveztek. A meghívó szerint jelmezben és töklámpással lehetett a buliba belépni.

Bővebben...

Pályaválasztási szülői értekezlet a Brassaiban

Pályaválasztási szülői értekezlet a Brassaiban 7-8. osztályos általános iskolai tanulóknak és szüleiknek 2018. 11. 20-án 16:30-tól az iskola aulájában.
Bemutatkoznak oktatási partnereink, helyi cégek, munkáltatók. Duális képzésre való lehetőség. Végzés utáni munkahelykínálat.

Utat mutatni, érezni, változni

kr kiallitas_1Különleges színek, anyagok, formák költöztek a Városi Kiállítóterembe, Székhelyi Edith és Balogh Géza közös, Együtt címet viselő tárlatán. Két eltérő karakterű művész hozta el alkotásait, amelyek mégis harmóniában vannak egymással.

Bővebben...

A Tisza TV műsora

November 8., csütörtök
9:00 Héthatár: Tésztagyári baleset: folytatódik a tárgyalás - Szokatlanul enyhe ősz - Kiállítás - Új színdarabbal készül a Kulissza - Zeneiskola - Kerékpárutak - Sport
9:15 Hétről-Hétre: Száraz november - Róka-kérdés - Közelmúlt - Sport
Utána: Fogadóóra Bráz György polgármesterrel

Bővebben...

Elmarad a Vesztegzár

Tisztelt Közönségünk!
Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a Színház Határok Nélkül rendezvény 2018. november 17-re tervezett Vesztegzár a Grand Hotelben című előadását a Nagyváradi Szigligeti Színház technikai okokból lemondta.

Bővebben...

Tiszaújvárosi Művelődési Központ és Könyvtár

Városi Kiállítóterem

Székhelyi Edith és Balogh Géza festőművészek
EGYÜTT című kiállítása
Helyszín: Barcsay tér 2-4.
Látogatható: 2018. december 7-ig.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477