Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Két igen, egy nem

kr otoraiA kommunikáció zavarában, az egymás mellett elbeszélésben, vagy épp a nem beszélgetésben rejlenek a párkapcsolatok legnagyobb buktatói. Míg a házassághoz két igen kell, egy váláshoz elég egy nem is - mondta Pilát Gábor, a Tabuk nélkül a párkapcsolatról facebook oldal szerzője, több könyv írója. Ő tartott előadást az Ötórai tea legutóbbi rendezvényén. A vele készült beszélgetés második részét olvashatják.

Bővebben...

A mi zenészeink

kr r35A tavalyi Triatlon Nagyhéten még Alexa Country Band néven léptek fel a tiszaújvárosi country zenészek, idén több új taggal kibővülve, új névvel, de a régi dallamvilággal és lendülettel állt színpadra a Route 35 Country Band. Egy másik helyi formáció, az Eötvös Akusztik is lehetőséget kapott, köztük sok, zenélni szerető, tehetséges tiszaújvárosi fiatallal.

Bővebben...

Backstage

kr backstageIsmerős zenészek új zenekarban, ők a Backstage. Kádár Róbert, Orliczki Frigyes, Tar Róbert, Tóth Tamás, Suhajda Levente és Pólik Gyula. Tiszaújvárosi muzsikusok, akik korábban több más formációban is bemutatkoztak már. Most egy új irányt vettek, s megalapították a Backstage együttest. A Sportfesztivál színpadán debütáltak egy hónapja, második koncertjükön újra a tiszaújvárosi közönségnek játszottak a Triatlon Nagyhét kis színpadán.

Bővebben...

Református hittantábor

„Légy erős és bátor. Ne félj, és ne rettegj, mert veled van Istened, az Úr mindenütt, amerre csak jársz.” Józsué 1:9

Bővebben...

Kórustábor a Bükkben

kr korustaborA Tiszaújvárosi Református Énekkar a közelmúltban az önkormányzat hathatós támogatásával háromnapos táborozáson vett részt a Bükkben, Jávorkúton.

Bővebben...

Átkeresztelik a Derkót

kr dkkA kulturális törvény módosításából adódóan módosul az integrált intézményként működő Derkovits Kulturális Központ elnevezése. Az új név: Tiszaújvárosi Művelődési Központ és Könyvtár. Az „anyaintézmény” (a Derkó) a Derkovits Művelődési Központ nevet használhatja.
Egy szakfelügyeleti ellenőrzés nyomán új nevet kap a Villa Scederkyn Tájház is, melyet immáron Helytörténeti Gyűjtemény - Villa Scederkyn Tájháznak kell nevezni.

A Derkovits Kulturális Központ programja

Derkovits Kulturális Központ

Nyáresti korzó
A Derkovits Kulturális Központ szeretettel vár minden érdeklődőt 2018. július 28-án (szombat) és augusztus 11-én (szombat) egy-egy esti koncertre a „Szelfi Pont – Tiszaújváros”-hoz.

Bővebben...

A Tisza TV műsora

Július 12., csütörtök 

9:00 Gimnasztráda: Utazók (A gálaműsor ismétlése)

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477