Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt: 06-46/477-104.

Erdélyi körút

kr tifonyugdijasokA Tiszaújvárosi Nyugdíjasok Egyesülete TIFO Baráti Klubja háromnapos kiránduláson ismerkedett Dél-Erdély nevezetességeivel, koszorúkkal emlékezve nagyjainkra.

Bővebben...

Búcsúztak és elmentek

kr ballagas_1Tiszaújváros mind a négy általános iskolájából elballagtak a nyolcadikosok a hétvégén.
A Tiszaújvárosi Széchenyi István Általános Iskolában három végzős osztály lépkedett végig az iskola folyosóin. Összesen 60 diák. Köztük Jónás Alexandra és Lenkei Balázs is.

Bővebben...

Ösztöndíjosztó Mecénás

kr mecenas_1A tanévzárókkal hivatalosan is véget ér a tanév, megkezdődik a nyári szünet a diákok számára. Jöhet a jól megérdemelt pihenés.

Bővebben...

Eötvös Kockák sikerei

A képen balról jobbra: Nagy Máté, Karikó Csongor Csanád, Kanda DánielAz országos tanulmányi versenyek döntőibe bekerülni kiemelkedő teljesítmény. A Tiszaújvárosi Eötvös József Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium diákjai már évek óta ott vannak az ország legjobbjai között és szép sikereket érnek el. Tanítványaink ebben az évben az alábbi informatikai versenyeredményekkel öregbítették iskolánk hírnevét.

Bővebben...

Széchenyis eredmények

A Herman Ottó verseny országos döntője Budapesten, a Műszaki Egyetemen zajlott. A Tiszaújvárosi Széchenyi István Általános Iskola tanulói a következő eredményeket érték el:
9. helyezett Boda Noémi 4. b (felkészítő Szabó Éva), 4. helyezett Bessenyei Martin 5. b, 9. helyezett Illyés Lara 5. b osztályos tanulók (felkészítő Kurucz Erzsébet).

Bővebben...

A kis Vuk a Nagyhéten

kr vukKedves Gyerekek!
Bizonyára ismeritek azt a kedves kis rókát, Vukot, aki számos kaland során leckézteti meg a simabőrűt, az embert. A csavaros eszű, kis ravaszdi július 20-án ellátogat városunkba, hogy részt vegyen a Triatlon Nagyhét eseményein.

Bővebben...

Kiváló és kitűnő tanulók 2017

kr kitunokTiszaújvárosi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Hunyadi Mátyás Iskola
1/1: Illés László, Kovács Ingrid, Kovács Mira, Papp Szilvia Viktória, Pelyhe Fruzsina, Szilágyi Panni, Tóth Emma, Tóth Fruzsina
1/2: Bukhárd Balázs, Elek Dóra, Fenyves Tamara, Fenyves Tamás, Kacsa Ramóna, Kacsa Zsófia, Ládi Krisztina, Makó Lara, Mezei Kitti, Petrik Laura, Varga Eszter, Zelei Dominik.
2/1: Kántor Réka, Keresztes Hanga, Kerékgyártó Lili, Kiss Emese , Trungel Panna, Viszóczki Flóra
2/2: Ágoston Gabriella, Hevesi Dániel, Sándor Hanna, Szőke Fanni, Varga Nikoletta Bíborka
3/1: Kántor Zsófia, Ládi Krisztián, Papp-Gazsi Lili

Bővebben...

Baráti találkozó

kr kaffka_bazilikaA Kaffka Margit Pedagógus Nyugdíjas Klub az idén immár 18. alkalommal rendezte meg határon túli baráti találkozóját.

Bővebben...


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477