thumb enekszo1Válogatás az elmúlt évek gyöngyszemeiből - ezzel a címmel szervezett gálaestet az Énekszó Baráti Kör a Derkovits Művelődési Központban szombat este. Több vendégfellépő is színpadra lépett, többek között László Evelin Gréta és a Tiszaújvárosi Eötvös József Gimnázium és Kollégium énekkara.

Az új dalok mellett felcsendültek a régi klasszikusok is, hiszen a kórus idén úgy döntött, előássák a régi kedvenceket, leporolják és újragondolják azokat. De a Petőfi év mellett sem mentek el (ének)szó nélkül, az utolsó blokkban megzenésített Petőfi verseket is hallhatott a közönség. A kórus rengeteget készült a koncertre, hetente többször is próbáltak. A koncert végül nagy sikert aratott, a nézők vastapssal jutalmazták az est fellépőit.
venna
*
thumb enekszo2A hosszú téli hónapok után a Derkovits MK az Énekszó Baráti Kör Gálakoncertjével nyitotta meg kapuit. Nagy örömünkre szolgált, hogy a művelődési központ idei első rendezvényén mi énekelhettünk kedves közönségünknek.
Köszönjük Tiszaújváros önkormányzatának, a Tiszaújvárosi Nyugdíjasok Egyesületének, a Derkovits MK-nak, a Tisza Média Kft-nek, hogy támogatásukkal lehetővé tették az énekkar működését, és ennek a felejthetetlen estének a megvalósítását.
Demjén Barnabásné
az ÉBK elnöke


Content of popup