thumb foci1Az FC Tiszaújváros 2011-es születésű játékosai is részt vettek a XVI. Hajdúvárosok Tornáján, a felnőttek pedig szombaton kezdik a felkészülési mérkőzések sorát.

thumb foci2- Hajdúnánáson vettünk részt egy nagyon erős teremtornán - összegzett a fiatalok edzője, Pap Zsolt. - A sorsolás valószínűleg egy megállapított erősorrend alapján történhetett, mert a mi csoportunk hemzsegett a remek utánpótlásáról híres egyesületektől. Örülök, hogy minket is erősnek véltek és bekerülhettünk e neves társaságba. A Loki Focisuli, az Olasz Focisuli, a DEAC, és a határon túlról a Szatmárnémeti csapata volt az ellenfelünk. Sajnos nem sikerült borítanunk a papírformát, két szoros és két nagyobb arányú vereséget szenvedtünk. Természetesen minden játékosomnak lehetőséget adtam, akik becsülettel helytálltak a „nagyobb” ellenfelekkel szemben is. Köszönöm részvételüket! Mindenből lehet tanulni és mi fogunk is!
Hogy a felnőttek mit tanultak a felkészülés során, arról szombaton adhatnak először számot.
A keretet két részre osztja Vitelki Zoltán vezetőedző. Az egyik - vélhetően az erősebb - gárda szombaton délelőtt a DEAC-hoz látogat, míg a másik délután 2-kor a tavaly ugyancsak csoporttárs - jelenleg vármegyei I-es - Hidasnémetit fogadja a műfüves pályán.


Content of popup