thumb foci1Az NB III Keleti csoportjának 18. fordulójában a Hajdúszoboszlót fogadta a Termálfürdő FC Tiszaújváros. A hazaiak vezettek ugyan, de végül ismét verséggel zárták a játéknapot. Vitelki Zoltán együttese így továbbra is a 19. kieső helyet foglalja el a táblázaton.

thumb foci2Zsinórban 6 vereség után győzelmi kényszerben volt a mérkőzés előtt a Tiszaújváros, hiszen a felzárkózás érdekében ráfért a siker a hazaiakra. A vendéglátó jól kezdte a mérkőzést, és szokatlan módon igen korán meg is szerezte a vezetést. A 4. percben Bussy szögletét Lőrincz fejelte 6 méterről a vendégek kapujába, 1-0. Nem sokáig váratott azonban magára a szoboszlói egyenlítés. A 12. percben Vincze ugyancsak fejjel vette be a kaput, 1-1. Az első játékrészben még a 21. percben volt egy helyzete a házigazdáknak, ám Bussy jó 20 méterről megeresztett lövését könnyedén hárította Mészáros.
A második játékrészben gyorsan döntésre vitte a dolgot a hajdúsági alakulat. A 48. percben Barnucz végezhetett el éles szögből szabadrúgást, mindenki beadásra számított, de a vendégek játékosa ravasz módon a bal felső sarokba csavarta a labdát, 1-2. Az 53. percben jött az újabb hajdúszoboszlói gól, Barnucz szabadrúgása után Vincze csúsztatott a hálóba, 1-3. A harmadik bekapott gól után Pállt és Nagy D.-t is becserélte Vitelki, ám ez sem segített. Előbbinek ugyan volt egy helyzete, ám nem sikerült átemelnie a kapuson a labdát. Már mindenki elkönyvelte a vendégek kétgólos győzelmét, amikor a 92. percben Sütő középre adását követően a csereként beállt Barna fejesével alakult ki a végeredmény, 1-4. A Tiszaújváros vezetett ugyan a mérkőzésen, de a második játékrészben nyújtott teljesítménye végett ismét vereséggel zárta a hétvégét. Az újvárosiak jelenleg 11 pontjukkal a 19. pozíciót foglalják el és legközelebb november 27-én, vasárnap az Eger vendégeként lépnek pályára.

Tiszaújváros - Hajdúszoboszló
1-4 (1-1)

Termálfürdő FC Tiszaújváros: Galambvári - Lehóczki (Páll), Kundrák (Jacsó), Gelsi, Tóth B., Bussy (Nagy D.), Vitelki B. (Molnár M.), Géringer L., Lőrincz P., Erős (Tóth S.), Valkay. Edző: Vitelki Zoltán.

AG Hajdúszoboszló: Mészáros - Kónya, Lénárt (Drobina), Fenyőfalvi, Lukács (Barna B.), Czene, Nagy R., Szathmári, Contantinescu, Vincze Á., Barnucz (Sütő). Edző: Szűcs János.

Vitelki Zoltán: Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez, teljesen megérdemelten nyertek.
Szűcs János: Nem úgy indult a mérkőzés, hogy nyerni fogunk, de hamar sikerült egyenlítenünk. A második félidőben már jól játszottunk és a szerencsével sem álltunk hadilábon. A második gólunkat lélektanilag fontos pillanatban szereztük.


Content of popup