A Tiszaújvárosi Gimnasztrádáért Alapítvány (adószám: 18444931-1-05) Kuratóriuma köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik 2020-ban adójuk 1%-ának felajánlásával támogatták az alapítványt,

a Tiszaújvárosi Gimnasztráda Csapat (www.gimnasztrada.hu) céljainak megvalósítását, az egészséges életmódra nevelést, a szociálisan rászorult tagok támogatását.
A felajánlott 207.036 Ft összeget - az Alapító Okiratban foglaltaknak megfelelően - a csapat kiadásainak finanszírozására használtuk fel. Az összegből a 2021. évi Mikulás kupán való részvételre költöttük a nevezési díjra, illetve az utazási költségekre.
Ezúton is köszönjük eddigi felajánlásaikat, és kérjük, hogy személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával támogassák továbbra is az alapítvány céljainak megvalósulását.
Köszönjük támogatóinknak: a Tiszaújváros Jövőjéért Alapítványnak, Tiszaújváros Város Önkormányzatának, a PKDSZ szakszervezetnek, az Inno-Comp Kft-nek, valamint a csapat sportolóinak és szüleiknek és támogatóinknak a segítőkész hozzáállást. Mindent megteszünk, hogy - tartva a kiváló színvonalat - továbbra is városunk és hazánk jó hírnevét öregbíthessük.
Az alapítvány kuratóriuma


Content of popup