A Tiszaújvárosi Mecénás Közalapítvány pályázatot hirdet a 2021/2022-es tanév II. félévére a tiszaújvárosi állandó lakóhellyel rendelkező fiatal, főiskolai, egyetemi hallgatók tanulásának támogatására.

Pályázati célok:
Egyetemi, főiskolai és PhD hallgatók számára a 2021/2022-es tanév II. félévére tanulmányi ösztöndíj biztosítása a pályázati feltételekben közölt tanulmányi eredménytől függően.
Pályázati feltételek:
• maximum 35 éves életkor,
• tiszaújvárosi állandó lakóhely,
• első diploma megszerzésére irányuló alapképzésben (BA, BSc), vagy mesterképzésben (MA, MSc), vagy doktori képzésben, vagy osztatlan képzésben résztvevő állami, vagy államilag elismert nappali rendszerű egyetemi, főiskolai, illetve 6 féléves alapképzésben való részvétel,
• a hallgató legalább 4,2-es átlagot ért el a 2021/2022-es tanév I. félévében, melyet a felsőoktatási intézmény hitelesített.
Egy hallgató csak egy pályázatot nyújthat be.
A közalapítvány kuratóriuma a pályázati adatlapon lévő, a felsőoktatási intézmény által hitelesített féléves tanulmányi átlagokat tudja elfogadni. Nem vehető figyelembe olyan adat, amely több félév eredményét foglalja magába (pl.: kumulált, görgetett, halmozott, összesített eredmények).

A pályázat beadási, beérkezési határideje és helye:
Határideje: 2022. május 30. (hétfő).
Helye: a Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal előterében elhelyezett MECÉNÁS gyűjtődoboz. (Kérjük a pályázatot zárt borítékban a hitelesített eredeti mellékletekkel benyújtani.) vagy elektronikusan: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre elküldeni.
Kötelezően beadandó mellékletek:
• Pályázati adatlap és
• adatkezelési hozzájárulási nyilatkozat (letölthető a www.mecenas.tiszaujvaros.hu; vagy a www.varoshaza.tiszaujvaros.hu; weboldalak pályázatok menüpontjából),
• a főiskola, egyetem által kiállított, hivatalosan lezárt 2021/2022-es tanév I. félévének tanulmányi átlagairól féléves teljesítési igazolás, melyet a felsőoktatási intézmény hitelesített,
• a 2021/2022-es tanév II. félévére szóló hitelesített hallgatói jogviszonyról igazolás.
A pályázókat a kuratórium írásban értesíti döntéséről, a támogatás mértékéről és módjáról.
a Tiszaújvárosi Mecénás Közalapítvány kuratóriuma


Content of popup