thumb kr hunyadi 1Nem unatkoztak a hunyadis diákok és pedagógusok a nyári szünidő beköszöntével sem.
Június 21-től július 2-ig a Csodaszarvas nyári napközis táborban vehetett részt 175 tanuló 15 pedagógus vezetésével. Az első héten az alsósok, a másodikon a felsősök számára kínáltak hagyományőrző és digitális programokat az EFOP-3.3.5 pályázat keretében. Közös mozgást vezetett és a helyes életmódról interaktív előadást tartott Katus Attila, Szirota Dzsenifer koncertet adott a gyerekek számára, de volt táncház és mutatványos előadás is. Ezen kívül kirándultak a csoportok Lillafüredre, a kesznyéteni Szamárhátra és Mezőkövesdre, illetve strandoltak a tiszaújvárosi strandfürdőben.
Június 28-tól július 2-ig sportnapköziben tölthette el a jó időt 38 tanulónk Bianka és Márta néni felügyeletével.
Július 5-10. között a Velencei-tó partjára szervezett táborozást Komlósné Oláh Mária és Németh Erika, ahol a strandolás mellett kirándultak az etyeki filmstúdióba, a martonvásári Agroverzum Tudományos Élményközpontba, Székesfehérvárra és Kápolnásnyéken a Vörösmarty Emlékházba.
A táborozások sora Balatonszemesen folytatódott - melyre Bianka, Márta, Zsuzsa, Ildikó néni és Tamás bácsi kísértek el 50 tanulót -, ahol szikrázó napsütésben pancsolhattak a hunyadisok. Itt sem unatkoztak diákjaink, számos balatoni programot kínáltak számukra a szervezők. Balatonbogláron boboztak és megnézték a Gömbkilátót, Gyenesdiáson a Diási Játékstrand kínálta szórakozást élvezhették, voltak sétahajózni és a Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpontban is.
Tanulóink élménydús nyári programok közül válogathattak, melyet a szervező pedagógusok nagy odaadással, szeretettel állítottak össze és felelősségteljesen vigyáztak a gyermekekre, segítve ezzel a családok gyermekeinek néhány hetes nyári felügyeletét is. Köszönjük önzetlen munkájukat!
A nyári szünidőre további jó pihenést kívánunk a pedagógusoknak és tanulóinknak a hunyadis táboroztató pedagógusok nevében:
Hok Csaba
intézményvezető


Content of popup