thumb siska hubner 1 2048x1365Új vezetőedző érkezett a Tiszaújvárosi Phoenixhez. Siska János neve sokak számára ismerős lehet, hiszen városunkban nevelkedett, itt ismerkedett meg a kosárlabdázással is, de régen volt már tiszaújvárosi játékos.

Siska játszott a Paksban, Nyíregyházán, levezetésként pedig Nagykállóban. 2010 óta edzősködik. A Phoenix KK honlapján hosszú interjú készült vele, az alábbiakban ebből idézünk:
„Július utolsó két hetében a felnőttekkel is elkezdjük az edzéseket. Most az lesz a cél, hogy felmérjem őket, látnom kell, hogy ki mire képes. A távolabbi cél az, hogy a bajnokság kezdetéig kialakítsunk egy olyan csapatot, amely jobb eredményeket tud elérni, mint eddig. Egy olyan pozíciót kell elérnünk a Zöld csoportban, hogy a rájátszásban ne azon izguljunk, kiesünk-e vagy sem. Hogy ez az első nyolc vagy kilenc lesz-e, az majd kiderül, de nagyon óvatosan, nagyon piciket lehet majd előrelépni, én úgy gondolom. Semmiképpen sem szabad azt mondanunk, hogy akkor most már nyerjük meg a Zöld csoportot, mert nem lehet. Az a rendszer, amit én ki akarok alakítani, csak hosszú távon működik.”


Content of popup