thumb uray attilaA bajnokság utolsó mérkőzésén és az azt követő banketten is megköszönte az elmúlt 5 év munkáját a klub és városvezetés is a távozó Gerliczki Máté vezetőedzőnek, mivel közös megegyezéssel nem folytatódik az együttműködés. Sok időre nem volt szükség, hogy a klub új edzőt bízzon meg. Három új játékos is Tiszaújvárosba igazolt.

A jelöltek meghallgatása után a döntés megszületett: Uray Attila lesz az új vezetőedző, akinek PRO licenszes edzői végzettsége, 20 éves edzői, azon belül is több éves NB III-as tapasztalata mellett pedagógusi diplomája is van. Az egyesület honlapján az olvasható, hogy az elvégzett munkában való hite a távozó Gerliczki Máté mentalitásához nagyon hasonló. A döntés mellett szólt az is, hogy mindenképpen a jelenlegi szakmai stábbal közösen képzeli el a munkát, vagyis Molnár Zoltán kapus- és másodedző mellett Dajka László erőnléti edző és Fodor Péter technikai vezető is marad a klub alkalmazásában.
Pályafutása: Tállya KSE - vezetőedző 2017-2020, Miskolci Vénus - vezetőedző 2017-2018, Felsőtárkány - vezetőedző 2015-2016, Diósgyőri VTK - utánpótlás edző 2007-2014, Szerencs - utánpótlás edző 2000-2008, Mád FC - labdarúgó 2000-2008.
A három új játékos közül Bartusz Dániel 21 éves, igazi center, aki szerbiai magyarként az Újpestben nevelkedett, majd az NB III-ban Egerben és Gyöngyösön két szezon alatt 47 mérkőzésen 13 gólt szerzett (legutóbb a Tiszaújvárosnak kettőt is). Gyors, erőszakos és gólerős csatár, akinek bőven van még ideje bizonyítani rátermettségét, akár magasabb osztályban is.
A tizennégy éve Diósgyőrben edződő 20 éves Gönczi Sándor védekező középpályás. Nagy teherbírású, kemény és kitartó, biztos pontja volt a 9. helyen végzett DVTK II-nek.
Galambvári Gergő dinamikus, jó reflexszel rendelkező, fiatal és tehetséges kapus pedig lényegében visszakerült Molnár Zoltán kapusedző kezei alá. A Diósgyőrt és a Sajóvölgye Focisulit megjárt Gergő és edzője két esztendőt már dolgozott együtt a helyi utánpótlásban.


Content of popup