thumb kr foci up Az utolsó bajnoki mérkőzésén az FC Tiszaújváros mind a négy csapata győzelmet aratott.

U19
Tiszaújváros - Gyöngyös
3-2 (2-1)
Gól: Gulyás K. 2, Hankó T.
Puskás Tibor: A mezőnyben kiegyenlített játék folyt, viszont egy beívelés után a vendégek megszerezték a vezetést. A bekapott gól szerencsére nem fogta meg a csapatunkat, inkább felébresztette, mert innentől kezdve sokkal nagyobb energiát fektettünk bele a mérkőzésbe, és a félidőre megfordítottuk az eredményt.
A második félidőben lendületesen játszva hamar növelhettük volna az előnyünket, de a megítélt büntetőt kihagytuk, és rá pár percre kaptunk egy kapitális potyagólt. Ez rövid időre sokkolta a csapatunkat, de hogy mentálisan milyen erősek vagyunk, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy újból megszereztük a vezetést, és ezzel megnyertük a találkozót.
Le a kalappal minden játékosom előtt, mert egy olyan tavaszt produkáltunk a sok sérülés ellenére, amire büszke lehet mindenki. A tavaszi szezon alapján dobogós helyen zártunk volna. Köszönöm mindenkinek az egész éves munkáját!
Jók: az egész csapat.
A 2020/2021-es MLSZ Regionális U19 Északi csoportjában csapatunk a 7. helyen végzett, 28 mérkőzésből 15 győzelem, 4 döntetlen és 9 vereség a mérleg.
A házi gólkirály Gulyás Krisztián 16 góllal.
U17
Tiszaújváros - Gyöngyös
3-0 (2-0)
Gól: Illés D.2, Illés R.
Hágen Zsolt: A bajnokság záró fordulójában remek játékkal és szép gólokkal búcsúztattuk a 2020/2021-es évadot. Ma olyan játékelemeket sikerült a pályára tenni a srácoknak, amelyekkel nem volt kérdés a győztes kiléte, gyakrabban szerettem volna így látni a csapatot. Bár a pontok számában elmaradtunk a várakozásoktól, az egyéni fejlődés terén vannak olyan játékosok, akik tartósan jó teljesítményt felmutatva a későbbiekben is sok örömet okozhatnak a magasabb korosztályban, akár a felnőtt labdarúgásban is.
Köszönöm a játékosoknak, a kollégáimnak, az egyesületünknek, valamint a Sportcentrum dolgozóinak az egész éves támogatást, mindenkinek tartalmas feltöltődést kívánok a nyári pihenőre!
Jók: Tarnóczi B. a mezőny legjobbja és az egész csapat.
A 2020/2021-es MLSZ Regionális U17 Északi csoportjában csapatunk a 11. helyen végzett, 28 mérkőzésből 8 győzelem, 3 döntetlen és 17 vereség a mérleg.
A házi gólkirály Illés Dávid 16 találattal.
U15
Cigánd - Tiszaújváros
0-3 (0-0)
Gól: Victor M., Nótár E., Molnár D.
Császár Zoltán: A mai mérkőzésen tettük fel az i-re a pontot. Elértük a szezon elején kitűzött célunkat, 5. lett a csapat. Az egész szezonban kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak a srácok, ennek is köszönhető, hogy az élmezőnyben végeztünk. A mai mèrkőzés nagyon kemény volt, sőt, néha alattomosan, durván játszott az ellenfél. Azonban okos és türelmes játékkal magabiztosan nyertük meg a mérkőzést.
Köszönöm szépen a szülőknek az egész szezonban nyújtott támogatást! Mindenkinek kellemes nyarat, jó pihenést és jó egészséget kívánok!
Gratulálok a csapatnak!
Jók: az egész csapat.
A 2020/2021-es MLSZ Regionális U15-ös bajnokság Északkeleti csoportjában csapatunk az 5. helyen végzett, 28 mérkőzésből 14 győzelem, 5 döntetlen és 9 vereség a mérleg.
A házi gólkirály Kis Dominik és Nótár Emil Zoltán 9-9 találattal.
U14
Cigánd - Tiszaújváros
3-5 (1-4)
Gól: Tóth R.2, Kovács M., Novák M., Suhajda P.
Czerva Zoltán: Végig mezőnyfölényben játszottunk és az első fél órában sikerült eldöntenünk a mérkőzést. A második félidő elején bosszantó volt, hogy bár sikerült négy-öt kapussal szembeni ziccert kidolgoznunk, ezeket a lehetőségeket megfelelő koncentráció hiányában rendre kihagytuk. Úgy érzem, nagyobb arányban is győzhettünk volna.
Az egész évet tekintve ősszel, sajnos a kulcsemberek hiánya (sérülések) miatt gyengén teljesítettünk. Tavaszra sikerült rendeznünk a sorokat, a sérültek is meggyógyultak, sőt egy-két minőségi játékossal kiegészültünk, a csapat összeállt. A tavaszi szezonban több, mint kétszer annyi pontot szereztünk, mint az ősz folyamán. A tavaszi teljesítményünkkel így elégedett vagyok, ezúton köszönöm a fiúk egész éves munkáját!
Jók: az egész csapat.
A 2020/2021-es MLSZ Regionális U14-es bajnokság Északkeleti csoportjában csapatunk a 10. helyen végzett, 28 mérkőzésből 12 győzelem, 2 döntetlen és 14 vereség a mérleg.
A házi gólkirály Kovács Milán és Novák Milán 22-22 találattal.


Content of popup