thumb kr evsportoloA 2020-as esztendő legnépszerűbb Borsod-
Abaúj-Zemplén megyei sportolóira, csapataira, edzőire szavazhatunk az Észak-Magyarország napilap Év sportolója játékában. Az első kör, az elődöntő január 12-én zárult, lapzártánkig azonban nem derült ki, hogy a 7 közül hány tiszaújvárosi jutott a második körbe, a döntőbe.

Az Észak-Magyarország szerkesztősége és az olvasók javaslatai alapján 7 kategóriában (utánpótlás lány, utánpótlás fiú, felnőtt nő, felnőtt férfi, utánpótlás lány csapat, utánpótlás fiú csapat, edző) 49 sportolóra, edzőre, csapatra lehetett voksolni január 12-én 12 óráig.
Az utánpótlás lány kategóriában három tiszaújvárosit jelöltek: Bóna Kingát (TTK), Horváth Maját (TKKSE), és Máró Annát (TKKSE). A TKKSE még két kategóriában képviseltetette magát, Bragato Giada a felnőtt nők, Bethlenfalvi István az edzők között várta a voksokat.
A TTK is két további jelöltet adott, Lehmann Csongor a felnőtt férfiak, édesapja, Lehmann Tibor az edzők kategóriájában várhatta a szavazatokat.
A döntőben az Észak szerkesztősége a voksokat a lapból kivágott szelvényen személyesen, vagy levélben. (Miskolc, Zsolcai kapu 3.), illetve a Borsod Online internetes portálon (boon.hu) várja.
A fináléban tiszta lappal indulnak a talpon maradt jelöltek. Remélhetőleg a legjobb 5-5 között minél több tiszaújvárosi lesz!


Content of popup