thumb nanasi 2Életének 73. évében elhunyt Nánási Balázs, a Tiszaújvárosi Fitness Sportclub (TIFIT SC) alapítója, vezetőedzője. Hamvait Sajószögeden helyezték végső nyugalomra.
Nánási Balázs testépítő és erőemelő szakedzői diplomával a zsebében kezdte edzői pályafutását, folyamatosan képezte magát, miközben versenyzőket nevelt. Sok száz fiatallal szerettette meg a sportágat, versenyzői testépítésben, erőemelésben és súlyemelésben is előkelő helyezéseket értek el hazai és nemzetközi versenyeken.
Legnagyobb büszkesége és tanítványa lánya, Nánási Nikoletta volt, akiből ifi fekvenyomó világbajnokot nevelt, felnőttként pedig erőemelésben vb ezüstérmet hoztak haza együtt. Nánási Balázsnak a sport volt az élete, ő maga tornász volt, később súlyemlő magyar bajnoki címet szerzett. Testépítő és erőemelő segédedzőként kezdte, a mesteredzői fokozatig jutott.
Nánási Balázs az elmúlt évtizedekben több megyei, országos és nemzetközi szakmai szervezetben is tevékenykedett, nevét ismerték, munkásságát elismerték.
Az elmúlt 20 évben versenybírói feladatokat is ellátott és számos sportesemény megrendezéséhez köthető a neve. Egyetemeken, főiskolákon tanított, testépítő és fitness oktatókat, edzőket adott az országnak. Több kötetes szakmai anyagot is írt, melyből nem csak ő tanított, hanem több helyen is az országban.


Content of popup