Római katolikus

A szentmisék a megszokott időpontokban: vasárnap 11.00, szerda 8.30, kedd, csütörtök, péntek, szombat 18.00 óra.
Minden vasárnap Sajószögeden 9.30-kor, minden páros vasárnap Sajóörösön 8.30-kor, minden páratlan vasárnap Nagycsécsen 8.30-kor vannak szentmisék.
Pásztor Pascal plébános ezüstmiséje június 20-án, vasárnap 16 órakor lesz templomunkban. Ezen a napon, erre a hálaadó szentmisére hívjuk és várjuk szeretettel a Kedves Testvéreket!
Kérem azokat a szülőket, akik még nem adták le a gyermekeik első áldozásához biztosított ruhát, hogy adják le a sekrestyében.
A Szent József évhez közösségünk úgy csatlakozik, hogy az erre a célra megáldott szobrot útjára indítottuk a jelentkező családokhoz. A szobor átvétele és átadása minden hét vasárnapján a Szentmise keretében történik. További családok jelentkezését várjuk.
Keresztelések egyéni megbeszélés alapján történnek.
A plébániairoda nyitvatartása: kedd, szerda: 9.00-13.00, csütörtök, péntek: 15.30-17.30.
Szájmaszk használata kötelező! Előtérben kézfertőtlenítés!
Cím: Tiszaújváros Római Katolikus Plébánia, Szent István út 32. tel.: (49) 540-102, Web: ”tiszaújvarosiplebania.hu”

Görögkatolikus
Pénteken 7.50 Szent Liturgia. Szombaton 17.30 vecsernye. Vasárnap 10.00 utrenye, 11.00 Szent Liturgia. Kedden 7.50 Szent Liturgia.
Június 19-én családi napot tartunk templomunk udvarán, melyre szeretettel várjuk, úgy a gyermekeket, mint a felnőtteket. Gyülekezés 11 órától.

Református
Istennek hála templomainkban már összegyülekezhetünk. Egymás iránti felelősségünk érdekében Magyarország Kormánya hatályos rendelkezései továbbra is iránymutatók, így az előírt biztonsági szabályokat a zárt térben betartjuk. Kérjük a Testvéreket, hogy ennek megfelelően készüljenek Istent dicsőítő alkalmainkra. A városi alkalmakat élőben is közvetítjük az ismert internetes médiafelületeinken (facebook és Youtube)
Istentiszteletek rendje:
Tiszaújváros
• 2021. június 13-án, vasárnap 11 órától KONFIRMÁCIÓVAL egybekötött ünnepi istentisztelet.
Tiszaszederkény
• 2021. június 13-án, vasárnap 10 órától úrnapi istentisztelet.
Alkalmainkra mindenkit szeretettel hívunk és várunk!
„Benned bíznak, akik ismerik nevedet, nem hagyod el, Uram, azokat, akik hozzád folyamodnak.” (Zsolt 9,11)


Content of popup