A miskolci Szent Imre Római Katolikus Általános Iskola és Óvoda által meghirdetett országos nyelvi- és rajzversenyen iskolánk tanulói számos díjat nyertek el.
A rajzverseny és a nyelvi verseny témája az Egri Főegyházmegye mottójához híven, a „Van itt egy gyermek” (Jn 6,9-12) lett.
Az online angol versenyen Szemán Anna Bianka II. helyezést ért el az 5-6. évfolyamon versenyző tanuló között. Felkészítő pedagógus: Pogonyi-Simon Edit.
A rajzversenyen a 7.-8. osztályos rajz tagozatos tanulóink minden helyezést elhoztak.
8. évfolyamon Szabó Henrietta I. helyezést, Magasi Zoltán II. helyezést, Lipécz Luca és Magasi Lili III. helyezést ért el, Tállai Zétény Ádám pedig plébániai különdíjat kapott.
7. évfolyamon Magera Laura az I. helyezést, Matócsi Bendegúz és Mérkőy Luca a II. helyezést, Giák Tekla Éva és Kalóz Dóra a III. helyezést érdemelte ki.
Az 5. évfolyamosok között Kiss Lara Kiara III. helyezett lett. Felkészítő pedagógus: Iklódiné Bodolai Judit.
Az Emberi erőforrások Minisztériuma, a Rákóczi Szövetség „Várak és erődtemplomok, történelmünk dicső hírmondói” országos, illetve Kárpát-medencei általános iskolásoknak pályázatot hirdetett. A pályázatra 1300 pályamű érkezett négy kategóriában.
A 3-4. osztályosok között Suhajda Gábor 3. a osztályos tanulónk „Az én váram” című rajzával különdíjat szerzett. Felkészítő pedagógus: Torma-Kazai Györgyi.
Angol nyelvvizsga 2020
Manapság, az idegen nyelv ismerete elengedhetetlen az ember életében; különösen értékes a tudás fiatal korban.
2020 őszén, alapos felkészítés és szorgalmas tanulás eredményeképpen sikeres, államilag elismert középfokú (B2) nyelvvizsgát tett angol nyelvből négy végzős - nem angol tagozatos - diákunk. Deli Tünde és Szilágyi Kristóf „C” típusú komplex vizsgát, Okváth Vivien írásbeli, Tóth Ádám szóbeli nyelvvizsgát tett angol nyelvből. A felkészülést segítette: Pogonyi-Simon Edit pedagógus.


Content of popup