thumb bal 3Október 15-én 19 órától a Hotel Phőnix éttermében szülő-nevelő bált rendezett iskolánk alapítványa.
A Gyermekeinkért Alapítvány 1999 óta támogatja iskolánkat, a bál bevételével az idén a gyermekprogramok szponzorálását tűzte ki célul. Ezek a programok hozzájárulnak ahhoz, hogy gyermekeink megtanulják hasznosan eltölteni szabadidejüket, és segítenek abban, hogy igazi közösséggé formálják őket. A jótékonysági bál mottójának Nyári Darinka gondolatait választottuk: „Hiszek abban, hogy a jövőnket a gyerekek alakítják. Amilyen értékek, elvek mentén neveljük őket, olyan lesz a mi jövőnk.”
Az estet az alapítvány elnöke, Victorné Kardos Erika nyitotta meg, majd díszvendégeink közül többen folytatták a köszöntőt. Megtisztelő volt számunkra, hogy részt vett a rendezvényen dr. Koncz Zsófia országgyűlési képviselő asszony és Hajdu Hajnalka, a megyei közgyűlés tiszaújvárosi képviselőtagja is.
A műsort egy osztálykirándulás emlékeinek humoros felidézésével kezdte Szendrei Áron 8.b osztályos tanulónk. Fellépői voltak még a bálnak iskolánk hatodikos és hetedikes emelt szintű dráma és tánc osztályos növendékei, akik nyírbökönyi néptánckoreográfiával, és egy filmzenére készült vizsgagyakorlattal emelték az est jó hangulatát. Mindezt csak fokozta Balogh Marcell 4.a osztályos, majd Árvai Kristóf volt tanítványunk bűvészmutatványa, valamint az elballagott nyolcadikosokból összeállt táncos csapat, akik nyitótáncukkal varázsoltak el minden vendéget.
Kedves Támogatók!
Köszönetet szeretnénk mondani mindenkinek, aki jelenlétével, támogatói jegy, illetve tombolajegy vásárlással, tombolatárgyak felajánlásával támogatta jótékonysági bálunkat.
Köszönet a fellépő jelenlegi és volt tanítványainknak, továbbá az őket felkészítő pedagógusoknak a színvonalas produkciókért.
Köszönet illeti a bált szervező, lebonyolító kollégákat, és a retró hangulatot teremtő DJ-t is.
A finom vacsorát a Hotel Phőnix, a süteményt a Castello Cukrászda és néhány kolléga biztosította a vendégeknek.
Örülünk, hogy egy jól sikerült bállal kezdhettük a tanévet a gyerekekért, hiszen iskolánkban az egyik legfontosabb dolog számunkra: a gyermekmosoly.
Markovicsné Szabó Enikő
intézményvezető

Az októberi feladatlap témája: Csontváry Kosztka Tivadar

A játék januártól-decemberig tart. Minden hónapban egy feladatlapot kell megoldani. A feladatlapok az intézmény honlapján és Facebook oldalán, illetve kinyomtatva a könyvtárban találhatóak meg az adott hónap első napjától.
A megfejtett feladatlapokat személyesen a könyvtárban, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre várjuk.
A feladatlapok leadási határideje: december 31.
Az eredményhirdetés 2022 januárjában lesz.
Bővebb tájékoztatás a 06/49/544-552 telefonszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen kérhető.
Várjuk régi és új játékosok jelentkezését! Bármikor lehet csatlakozni!

A Tiszaújvárosi Eötvös József Gimnázium és Kollégium 2021. november 8-tól 12-ig nyílt napokat tart, melyek során bemutatjuk iskolánk oktató-nevelő tevékenységét, a 2022/2023-as tanévtől induló képzéseinket, valamint különböző tanórákon való részvételre biztosítunk lehetőséget. A tájékoztatókra és a nyílt órákra regisztrálni 2021. november 3-án és 4-én lehet iskolánk honlapján: eotvos-tuj.edu.hu

A hat évfolyamos gimnáziumi osztályba jelentkezőknek 2021. november 10-én 16:00 órakor tájékoztatót tartunk, amelyre a szülőket is szeretettel várjuk.
Tájékoztatom a jelentkezőket, hogy a gimnáziumban a szájat és orrot eltakaró arcmaszk viselése kötelező.
Szaniszló László
intézményvezető

Október 21., csütörtök

9:00 A szerdai adás ismétlése
HétHatár: Előválasztás - Oltások: koronavírus és influenza - Egészségügyisek oltása - Ősz a szigeten - Mesevarázs kiállítás - Hunyadi bál - Sport
18:15 Hétről-Hétre: Egekben a benzin ára - Negyedik hullám, oltások - Színház Határok Nélkül - Új alkalmazás segít a szenvedélybetegeknek - Slam Poetry - Fúvóskoncert - Sport: Kosárlabda

Október 25. Hétfő
18:00 Sporthétfő: a Tiszaújváros - Füzesgyarmat bajnoki labdarúgó mérkőzés közvetítése felvételről

Október 27., szerda
18:00 HétHatár: Ünnepeltünk - Kitüntetés a szolgálatért - Mindenszentek, halottak napja - Sport
18:15 Hétről-Hétre: Helyi járványhelyzet - Óvodából iskolába a szakember szemével - Hangszert a kézbe
19:00 Vallási negyedóra

Október 28., csütörtök
9:00 A szerdai adás ismétlése

Október 29., péntek
18:00 B4 híradó


Content of popup