A Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ (3580 Tiszaújváros, Kazinczy út 3.) pályázatot hirdet 1 fő részére határozatlan időre, családsegítő munkakör betöltésére, Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnál.
Feladatai:
- családgondozás,
- egyéni esetkezelés, veszélyhelyzetek, krízishelyzetek kezelése
- bővebben: 1993. évi III. törvény, 1/2000. (I. 7.) SZCSM rendelet
A jogviszony időtartama:
- 1 fő határozatlan idejű kinevezés
Pályázati feltételek:
- főiskolai vagy egyetemi végzettség - 15/1998. NM rendelet 2. sz. melléklet II. rész 1. Alapellátások - Család- és gyermekjóléti szolgálat családsegítőre vonatkozó képesítést igazoló oklevélmásolat,
- felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások)
Pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
- motivációs levél,
- szakmai önéletrajz,
- iskolai végzettséget igazoló bizonyítványok másolata,
- 3 hónapnál nem régebbi, bejegyzésmentes erkölcsi bizonyítvány a Kjt. 20. § (1) és (5) bekezdéseinek megfelelően,
- adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat – letölthető: www.tiszaujvaros.hu – hasznos információk/állásajánlatok (a honlap alján található)
Bérezés:
- a Közalkalmazottak Jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény szerint.
A pályázatot a Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központba, Poropatich Péter intézményvezetőhöz kell eljuttatni Tiszaújváros, Kazinczy út 3. címre. Pályázni csak a pályázati feltételekben felsorolt valamennyi irat benyújtásával lehet, ellenkező esetben a pályázat érvénytelen. Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázat azonosító számát: 356-14/2020., valamint a munkakör megnevezését: családsegítő.
A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy a pályázati eljárást eredménytelenné nyilváníthatja.
A pályázatok beérkezésének határideje: 2021. január 25.
A pályázatok elbírálásának határideje: 2021. január 29.
Az állás a pályázatok elbírálása után azonnal betölthető.
A pályázattal kapcsolatban érdeklődni Poropatich Péter intézményvezetőnél a 49/548-190-es telefonszámon lehet. Az intézmény honlapja: www.human.tujvaros.hu. A pályázati felhívás a NKI honlapján 356-14/2020. azonosító számon 2021. január 08. napján jelent meg.

Tájékoztatjuk a település lakosságát, hogy a BMH Nonprofit Kft. megküldte a fenyőfák begyűjtésével és elszállításával kapcsolatos tájékoztatást.
A családi házas övezetekben a fenyőfák begyűjtése január végéig a vegyes hulladékok elszállításának napjain folyamatosan történik.
A tömblakásos övezetben legközelebb 2021. január 21-én történik a fenyőfák elszállítása.
A szolgáltató kéri a társasházak és lakásszövetkezetek képviselőit, hogy a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés érdekében a fenyőfákat egy helyre, a hulladékgyűjtő edények mellé gyűjtsék össze úgy, hogy azok a közlekedést ne akadályozzák.
A hirdetmény megtekinthető a www.tiszaujvaros.hu honlapon és a City App-on is.
BMH Nonprofit Kft.

Tisztelt Tiszaújvárosi Lakosok!
A katasztrófavédelem kéményseprő-ipari szerve végzi az ellátási területéhez tartozó összes társasházban és lakásszövetkezeti lakóépületben az égéstermék-elvezetők rendszeres ellenőrzését, függetlenül attól, hogy az egyes lakások vagy önálló rendeltetési egységek milyen tulajdonban vannak.
A kéményseprő-ipari sormunka csak a társasházakban és a lakásszövetkezeti lakóépületekben kötelező, és a kéményseprő által megajánlott első két időpontban ingyenes. A társasházakba a kéményseprők hívás nélkül kimennek, a lakóknak a vizsgálatért nem kell fizetniük (kivéve, ha egy lakás valamely vállalkozás bejelentett telephelye). A társasházi ingatlantulajdonosok a tervezett sormunka ütemezett időpontjáról két héttel az ellenőrzés előtt hirdetmény, illetve postaládába dobott értesítő útján kapnak tájékoztatást. Az ismételt értesítés - ha az első időpontban az ellenőrzés nem történt meg - címre szóló, kapura vagy ajtóra ragasztott írásos értesítővel történik, szintén a munka megkezdése előtt legalább 15 nappal.
Szintén ingyenes a szolgáltatás a családi házban élő magánszemélyek számára, de szükség van időpontfoglalásra, tehát ha valaki úgy dönt, hogy a kémény rendszeres tisztíttatásával is gondoskodik biztonságáról, még azt is eldöntheti, mikor szeretné azt.
A törvényben megállapított egy, vagy két évnél gyakoribb ellenőrzés - ha azt nem a kéményseprő írja elő - megrendelésnek minősül és költségekkel jár. Az ingyenes sormunka iránti igényét a családi ház tulajdonosa időpontfoglalással jelentheti be:
• Online a www.kemenysepres.hu/ugyfelszolgalat oldalon az „időpontfoglalás” elektronikus űrlap kitöltésével
• Telefonon a 1818 9 1 1-es menüpontban
• E-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen
• postai úton, a BM OKF GEK részére címzett levélben a 1903 Budapest, Pf.: 314. címen
• Személyesen, nyitvatartási időben a megyei ügyfélszolgálati pontokon (http://www.kemenysepres.hu/ugyfelszolgalat/megyei)
• A külföldön tartózkodó állampolgárok a +36 (1) 550 1858 helyi díjszabással hívható telefonszámon.
A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központjának felhívása alapján tájékoztatjuk Önöket, hogy a megyei sormunkaterv alapján a munkák elvégzésének ideje Tiszaújvárosban 2021. július 1 - augusztus 31. közötti időszakra esik.
Az ütemterv és a tevékenység ellátásával kapcsolatos minden további részletes információ a www.kemenysepres.katasztrofavedelem.hu honlapon elérhető.
Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal

A Tiszaújvárosi Művelődési Központ és Könyvtár
Hamvas Béla Városi Könyvtár
FELHÍVÁSA!

Barangolás a művészetek világában

2021-ben folytatjuk hagyományos havi feladatlapos
játékunkat
Barangolás a művészetek világában címmel.
Minden hónapban egy feladatlapot kell megoldani,
a játék januártól-decemberig tart.
A feladatlapok kinyomtatva a könyvtárban, illetve online
az intézmény honlapján és facebook oldalán találhatóak meg az adott hónap első napjától.
A megfejtett feladatlapokat személyesen a könyvtárban, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre várjuk.
A feladatlapok leadási határideje: minden hónap utolsó
munkanapja.
Az eredményhirdetés 2022 januárjában lesz.
Bővebb tájékoztatás a 06/49/544-552 telefonszámon,
vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen kérhető.
Szeretettel várjuk régi és új játékosaink jelentkezését!


Content of popup