A TiszaSzolg 2004 Kft. bérbeadás útján történő hasznosításra meghirdeti a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdőben (3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.) található C/7 megjelölésű, 31,57 m² alapterületű elárusító pavilont.
Az elárusító pavilon kizárólag büféüzemeltetés céljára hasznosítható a pályázati kiírásban rögzített feltételek szerint.
A bérbeadás útján történő hasznosítás 2020. június 27. napjától 2020. szeptember 6. napjáig terjedő határozott időtartamra szól.
Az elárusító pavilon a legmagasabb ajánlatot tartalmazó, érvényes pályázatot benyújtó pályázó részére adjuk bérbe.
Az elárusító pavilon bérbeadása kiürített állapotban történik, a szükséges eszközökkel történő felszerelése a nyertes pályázó feladata.
A pályázat benyújtási határideje: 2020. 06. 10. (szerda) 10 óra.
A pályázati kiírás anyaga az alábbi módokon vehető át:
• személyesen, papíralapon a TiszaSzolg 2004 Kft. titkárságán ( Tiszaújváros, Tisza út 2/f. I. emelet) munkanapokon 8:00-14:00 között.
• elektronikusan a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldött megkereséssel (a megkeresés tárgyában kérjük, tüntessék fel, hogy „Elárusító pavilon pályázati kiírás igénylés”, a levélben pedig adják meg az igénylő nevét (jogi személy esetén cégnevét is)
Az elárusító pavilon a pályázati kiírásban rögzített módon telefonos időpont-egyeztetés alapján megtekinthető.
TiszaSzolg 2004 Kft.


Content of popup