A Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ állást hirdet 1 fő ápoló munkakör betöltésére.
Munkavégzés helye: „Ezüsthíd” Gondozóház és Idősek Otthona ( 3580 Tiszaújváros, Bartók Béla út 1-5.).
Feladatai: az ellátást igénybe vevő teljes körű ápolása-gondozása 12 órás műszakokban nappal, vagy éjszaka, 3 havi munkaidőkeretben történő beosztás szerint.
A jogviszony időtartama: határozatlan idejű kinevezés, 4 hónap próbaidő kikötéssel.
Jelentkezési feltételek:
• önéletrajz
• felnőtt intenzív szakápoló, általános ápolási és egészségügyi asszisztens, általános ápoló és általános asszisztens végzettség, vagy OKJ ápoló végzettség
• bejegyzés mentes, 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány a Kjt. 20. § (1) és (5) bekezdésének megfelelően
• adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat - letölthető: www.tiszaujvaros.hu hasznos információk/állásajánlatok (a honlap alján található)
Bérezés a Közalkalmazottak Jogállásáról szóló törvény szerint.
A jelentkezéseket a Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központba, Poropatich Péter Intézményvezetőhöz kell eljuttatni Tiszaújváros, Kazinczy út 3. címre. Jelentkezni csak a jelentkezési feltételekben felsorolt iratok együttes benyújtásával lehet, ellenkező esetben a jelentkezés érvénytelen. Kérjük a borítékon feltüntetni az állás iktatószámát: 2036/2020., valamint a munkakör megnevezését: ápoló.
Az álláshirdetés megjelentetője fenntartja magának a jogot arra, hogy az álláspályázati eljárást eredménytelenné nyilváníthatja.
A jelentkezések beérkezésének határideje: 2020. június 12.
A pályázatok elbírálásának határideje:
2020. június 25.
Az állás 2020. július 02. napjától tölthető be.
A pályázattal kapcsolatban érdeklődni Poropatich Péter intézményvezetőnél a 49/548-190-es telefonszámon lehet. A pályázati felhívás az NKI honlapján 2036/2020. azonosító számon 2020. május 25-én jelent meg.


Content of popup