A Tiszaújvárosi Mecénás Közalapítvány pályázatot hirdet a 2019/2020-as tanév II. félévére a tiszaújvárosi állandó lakóhellyel rendelkező főiskolai, egyetemi hallgatók tanulásának támogatására.
Pályázati célok:
Egyetemi, főiskolai és PhD hallgatók számára a 2019/2020-as tanév II. félévére tanulmányi ösztöndíj biztosítása a pályázati feltételekben közölt tanulmányi eredménytől függően.
Pályázati feltételek:
• tiszaújvárosi állandó lakóhely,
• első diploma megszerzésére irányuló alapképzésben (BA, BSc), vagy mesterképzésben (MA, MSc), vagy doktori képzésben, vagy osztatlan képzésben résztvevő állami, vagy államilag elismert nappali rendszerű egyetemi, főiskolai, illetve 6 féléves alapképzésben való részvétel,
• a hallgató legalább 4,2-es átlagot ért el a 2019/2020-as tanév I. félévében, melyet a felsőoktatási intézmény hivatalosan igazolt.
Egy hallgató csak egy pályázatot nyújthat be.
A közalapítvány kuratóriuma a pályázati adatlapon lévő, a felsőoktatási intézmény által hivatalosan igazolt átlagokat tudja elfogadni. Nem vehető figyelembe olyan adat, amely több félév eredményét foglalja magába (pl.: kumulált, görgetett, halmozott, összesített eredmények).
Pályázat beadási, beérkezési határideje és helye:
Határideje: 2020. június 15. (hétfő)
Helye: Elektronikus úton: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kötelezően beadandó mellékletek:
• Pályázati adatlap és
• adatkezelési hozzájárulási nyilatkozat (letölthető a www.mecenas.tiszaujvaros.hu; vagy a www.varoshaza.tiszaujvaros.hu; weboldalak pályázatok menüpontjából,
• a főiskola, egyetem által kiállított, hivatalosan lezárt 2019/2020-as tanév I. félévi leckekönyv/elektronikus leckekönyv másolata, melyet a felsőoktatási intézmény hivatalosan igazolt,
• a 2019/2020-as tanév II. félévére szóló hallgatói jogviszonyról igazolás.
A pályázókat a kuratórium írásban értesíti döntéséről, a támogatás mértékéről és módjáról.
a Tiszaújvárosi Mecénás Közalapítvány kuratóriuma


Content of popup