Nincsenek könnyű helyzetben azok a hétköznapi hőseink, akik otthonmaradással segítik a járványügyi küzdelmet Tiszaújvárosban. Bár a tél még nem szokta meg a gondolatot, hogy az ő ideje lejárt, hamarosan kénytelen lesz tudomásul venni, hiszen beköszönt a jó idő, a nap már most is hétágra süt, megnehezítve az otthonmaradók amúgy sem egyszerű életét.

Elsősorban rájuk gondol szerkesztőségünk azzal, hogy a Tisza Televízióban a már megszokott járványügyi tájékoztatókon kívül szórakoztató műsorokkal színesítse műsorpalettáját. Kollégáim már „nyakig bele is bújtak” az archívumunkba, hogy igazi „retró” csemegéket bányásszanak elő. A sport szerelmeseit sem hagyjuk parlagon, egy-egy korábbi hazai futball- és kosárlabda mérkőzést vetítünk majd vasárnaponként. A hívő tiszaújvárosiak pedig minden vasárnap megtekinthetik vallási negyedóránkat, ahol felekezetük vezetői szólalnak meg. A műsorrend így alakul:
Hétfő: 18 - 19 óráig Sajtótájékoztató a járványügyi helyzetről, utána a Tisza TV retró. Ismétlés: másnap reggel 7 óráig.
Kedd: 18 - 19 óráig Sajtótájékoztató a járványügyi helyzetről
Szerda: 18 óráig A Tisza TV rendes adása benne: HétHatár, Hétről-Hétre. Ismétlés másnap reggel 7 óráig.
Csütörtök: 18 - 19 óráig Sajtótájékoztató a járványügyi helyzetről.
Péntek: 18 - 19 óráig Sajtótájékoztató a járványügyi helyzetről, utána Tisza TV retró, ismétlés másnap délelőtt 10 óráig.
Szombat: -
Vasárnap: 10 óra Egy hajóban - vallási negyedóra, ismétlés 11 óráig, 11 óra: válogatás a TFCT és a Tiszaújvárosi Phoenix mérkőzéseiből. Ismétlés másnap reggel 7 óráig.


Content of popup