Megvallom őszintén, az egyik nagy hibám, hogy hajlamos vagyok az elhamarkodott következtetésekre és sokszor borúsabbnak látni egy adott helyzetet, mint amilyen valójában. Őszinte rácsodálkozással hallgattam a járókelők újévi kívánságait az elmúlt hétvégén. Ugyanis azzal a meggyőződéssel indultam el itthonról, hogy a mögöttünk álló nehéz időszak nem csak fizikai, hanem lelki bezárkózást is okozott. Aztán utólag örömmel vallottam be magamnak, hogy tévedtem: minden megkérdezett válaszát az önzetlenség vezérelte arra a kérdésemre, hogy: „Mit vár az új évtől?”

Kálnai Levente
Családos ember vagyok, az a legfontosabb számomra, hogy nekik mindent megteremtsek. Gondolkodom rajta, hogy másik munkahely után nézek. Kifejezetten új dolgokat nem várok, hiszen eddig is a családom biztonsága állt számomra az első helyen. Sokan nagy célokat tűznek ki ilyenkor, én realista vagyok, itt járok a földön. Újévi fogadalmat soha nem teszek, mert úgysem tartom be. Van két gyerekem, örülök, ha őket el tudom látni. Nekik meglegyen minden, amire szükségük van, az a lényeg!
Apostol Kíra
Elsősorban sikeres hónapokat várok az iskolában. Szeretnék javítani a jegyeimen, és azt is elhatároztam, hogy elkezdek edzeni. Mint mindenki más, én is nagyon várom már a járvány végét. Szeretném, ha minél hamarabb visszatérhetnénk a régi életünkhöz, és örülnék neki, ha Orbán Viktor helyesebb döntéseket hozna.
Nagy Viktor Marcell
Remélem, hogy sikerül az iskolát jó eredményekkel elvégeznem és ezt követően találni egy megfelelő munkahelyet. Minden kívánságom a biztos megélhetésre vonatkozik ebben az évben. Remélem, minden úgy történik majd, ahogy elterveztem és 2022 a sikerek és a boldogság éve lesz. Mindenkinek ugyanezt kívánom!
Lugosi Lajosné
Semmi rendkívülit nem várok. Az egészségemet szeretném megőrizni. Nagyon jó lenne, ha végre megszabadulnánk már a maszktól, ezt az egyet tényleg nagyon várom. Nyilván az okosak tudják, hogy miért kell hordanunk, de túl régóta tart már. Egyébként nincsenek elvárásaim. A családomért imádkozom, és szeretném, ha még sokáig együtt lehetnénk. Férjem már nincs, de gyerekem, unokáim vannak, mindent csak értük teszek.
Lengyel József
Jót nem várok, mert az előrejelzések szerint jelentős áremelkedés jön. Remélem, hogy háború nem lesz, de sajnos itt van helyette a vírus. Bízom a kormányváltásban, mert az a lényeges, hogy az ország előre menjen. A városvezetéssel egyébként elégedett vagyok. Vannak hibák, de összességében elégedett vagyok a helyi vezetők munkájával. Egészség legyen! Az a legfontosabb, mert az utóbbi években sajnos volt egészségügyi problémám, kórházban is voltam, és nagyon rossz tapasztalataim vannak. Azt kívánom, hogy minél kevesebb beteg legyen!

Kovács Viktorné
A vírus szűnjön meg, mert azért attól kicsit félünk, meg is teszünk mindent, hogy el ne kapjuk. A saját életünket tekintve pedig azt kívánjuk, hogy ne legyen rosszabb. Mi már nyugdíjasok vagyunk, jól érezzük magunkat itt a városban. Szeretnénk élvezni a nyarat, kirándulásokon és minél több szabadtéri programon részt venni, hogy a szükséges mozgás meglegyen. A közös programokat is nagyon várjuk a nyugdíjas klubban, mert ezek most egy picit visszafogottabbak.
Ördögh István


Content of popup