thumb kr alteoÚjabb adományt vehetett át Tiszaújváros önkormányzata. Ezúttal az Alteo Energiaszolgáltató Nyrt. ajánlott fel több mint 500 liter felület- és kézfertőtlenítő szert a városnak, hogy minél hatékonyabban tudjon védekezni a koronavírus miatt kialakult helyzetben.

A fertőtlenítőszereket az önkormányzati intézmények, gazdasági társaságok között osztották szét.
- A pandémia kezdete óta már több alkalommal kellett beszereznünk fertőtlenítőszereket - mondta Kerékgyártó István, a Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. ügyvezetője. - Mivel több telephelyünk is van, hozzánk tartozik a temető, a piac, a Tisza úton irodaházat és műhelyeket is üzemeltetünk, ezért nagy mennyiség fogy ezekből a szerekből, így nagyon örülünk, ha adományként kapunk. Nagy segítséget jelent ez nekünk.
Az Alteo Energiaszolgáltató Nyrt. Nem csak Tiszaújvárosban segít. Ózdon és Kazincbarcikán is szolgáltatnak, ezért ezeket a városokat is hasonlóképpen támogatja.
- Tavasszal, az első hullám idején szájmaszkokkal segítettük az önkormányzatot - tudtuk meg Varga Viktortól, az Alteo Nyrt. energiatermelési igazgatójától. – Most, a második hullámban egymillió forint értékű kéz-és felületfertőtlenítő szerekkel segítjük a járvány elleni védekezést. Nagyon jó a kapcsolat Tiszaújváros és az Alteo között, hiszen immár 18 éve állunk a város szolgálatában, ezért fontosnak tartjuk, hogy kivegyük a részünket a társadalmi felelősségvállalásban.
ema


Content of popup