Az elmúlt napokban olyan hírek röppentek fel a közösségi oldalakon, hogy szünetel a nőgyógyászati szakellátás a Tiszaújváros Városi Rendelőintézetben.

- Szeretném megnyugtatni a városban és az ellátási körzetünkben élő lakosságot, hogy a nőgyógyászati ellátás folyamatos - tájékoztatta lapunkat Nagyné Kántor Judit, a Tiszaújváros Városi Rendelőintézet főigazgatója. - Marosi doktor valóban szerződése megszüntetésére adott be hozzám kérelmet, mert a továbbiakban háziorvosként szeretne praktizálni. Vele új szerződést kötöttünk, ami szerint heti tíz órában, hétfői, csütörtöki és pénteki napokon továbbra is rendel majd Tiszaújvárosban, illetve Fövényesi doktor továbbra is rendel csütörtök délelőttönként. A szakellátás is be lesz töltve, egy nagyon elismert nőgyógyász szakorvossal folytattam tárgyalásokat, a szerződéskötés folyamatban van, ő most fix helyen dolgozik, tehát felmondási ideje van. Várhatóan december elején csatlakozik hozzánk, heti negyven órában várja majd a pácienseket - mondta a főigazgató.
A szakellátás tehát folyamatos, az eddigi 30 helyett azonban átmenetileg csak heti 14 órában. Amennyiben ez az idő kevés lenne, Dr. Fövényesi József vállal egy plusz napot. A nőgyógyászatra egyébként továbbra is csak időpontra lehet érkezni, melyet online vagy telefonon keresztül lehet kérni.


Content of popup