Szent István kupa

Negyedik alkalommal rendezték meg a Tiszaújvárosi Szent István Katolikus Általános Iskola szervezésében a Szent István labdarúgó kupát.
A megmérettetésen városunk négy általános iskolájának IV. korcsoportos fiú csapatai vettek részt.
Helyezések: I. Tiszaújvárosi Hunyadi Mátyás Általános Iskola, II. Tiszaújvárosi Szent István Katolikus Általános Iskola, III. Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola, IV. Tiszaújvárosi Széchenyi István Általános Iskola.
Különdíjasok: Gólkirály: Hajdu Dávid (8 gól, Hunyadi). Legjobb kapus: Mező Domonkos (Szent István). Legjobb mezőnyjátékos: Novák Milán (Kazinczy)

Állatok világnapja

Az Állatok világnapját október 4-én ünnepeljük. Ez a nap Assisi Szent Ferencnek, az állatok védőszentje halálának napja.
Október első hetében jótékonysági gyűjtést szervezetek a katolikus iskola tanulói a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) részére, akik megmentik, gyógyítják a bántalmazott, elhagyott állatokat. Délutáni program keretében, nagy érdeklődéssel hallgatták a diákok Dr. Szoboszlai Henriett állatorvos és Pilipár Barbara asszisztens előadását a felelős állattartásról. A nap célja felhívni a figyelmet a vadon élő állatok védelmére és a felelős állattartásra. Köszönjük a szülőknek, tanulóknak a támogatást!
Gál Benjáminné
intézményvezető


Content of popup