Elérkezett az új év, 2020-at írunk, még szokni kell a dátumot. Új év, új tervek, amitől pedig tartalmas is lesz az esztendő, az a megvalósítás. Ha ez utóbbi sikerül, akkor mondhatjuk decemberben, hogy jó évet zártunk. Igaz lehet ez a magánéleti eseményekre, de ugyanúgy a munkahelyi tervekre is. 

Önök most azt a lapot tartják kezükben, amellyel nekünk vannak terveink. Szeretnénk formálni, alakítgatni, kívül-belül megújítani, de nem drasztikusan egyik-percről a másikra, hanem folyamatában, olvasóink véleményére is alapozva, jókedvűen, ötletelve. Ráfér a lapra, halljuk olvasóinktól, és érezzük mi magunk is. Ahogy halad az idő, változnak a trendek, de legfőképp az igények, és ha már olyan szerencsések vagyunk, hogy a digitális forradalom ellenére városunkban még mindig megjelenik egy papírra nyomtatott újság, szeretnénk azt ápolni, dédelgetni, formálni, amíg csak tehetjük. Jó volna, ha decemberben, amikor visszatekintünk, és összehasonlítjuk a januári lapszámot az áprilisival, az augusztusival, majd a decemberivel is, azt érezhetnénk itt a szerkesztőségben, hogy az újságunkat szívesen lapozzák, önöknek is tetszik, amilyenné alakult.
Addig is, amikor megkapják a friss, „ropogós” Krónikát, nyissák ki, és olvasás előtt szagoljanak bele. Mert az illata az örök.
Radácsi Zsuzsa
főszerkesztő


Content of popup