thumb kr bodzaszorpAugusztus közepéig szünetelnek a klasszikus szerdai adások a Tisza TV-ben. Ám nem maradnak műsor nélkül a nézők, sőt! Vidám nyári üdítőket kínálunk a szerda estékre.

A hétvégi Triatlon TV különkiadásai után szerdán velünk BODZASZÖRPözhettek. A könnyed nyári beszélgetést, csakúgy, mint a többi korábbi adásunkat a honlapunkon találják meg, évekig visszamenőleg böngészhetnek az archívumunkban. (www.tiszatv.hu)

Augusztus 2-án Sporthétfő, este 18 órától a TFCT-Újpest FC II bajnoki labdarúgó-mérkőzés közvetítését láthatják felvételről.
Augusztus 4-én és augusztus 11-én, szerdán este a szokásos időben kapcsoljanak a csatornánkra. VÁLOGATÁS-ADÁS-sal jövünk, az év legizgalmasabb, legérdekesebb riportjait szedtük egy csokorba. Az összeállítások főszereplői szinte kivétel nélkül tiszaújvárosiak, akik valami érdekessel foglalkoznak, ritka hobbijuk van, akik megmászták a lehetetlent, akik családi örömzenélnek, akik semmitől sem félnek, és lesznek mesélők is, akik olyan időket idéznek, amikor a város még Leninváros volt.

Július 28-án, szerdán este 18 órától a tokiói olimpiára induló Béke Kornéllal láthatnak egy portréműsort. Kornél csak a tévéfelvétel kedvéért jött haza a hétvégén Tiszaújvárosba, a következő útja már Japán. A fiatal sportoló, aki néhány éve még tiszaújvárosi színekben evezett és a TKKSE volt az anyaegyesülete, most nem csak a sportról, kajakos élményeiről, vágyairól is mesél.

A klasszikus szerdai adásunkkal augusztus 18-án térünk vissza, friss híradóval és magazinnal, benne egy augusztusban debütáló helyi rendezvény összefoglalójával. Stábunk nem csak kóstolgat, forgat is majd ott, ahol a Hal (lesz) a placcon!

 


Content of popup