thumb kr karacsonyegyesKülönleges ünnepi lapszámot tart kezében az Olvasó. Rendhagyó évtől búcsúzunk hamarosan, és valószínűleg az előttünk álló esztendőben sem térhetünk vissza a megszokott életünkbe.
Más ez a karácsony, és más a mi ünnepi Krónikánk is. Megszokhatták, megszoktuk már, hogy ilyenkor beszámolunk az adventi hangverseny felemelő hangulatáról, részt veszünk az év végi rendezvényeken, ahonnan csodaszép fotókkal érkezünk vissza és kortyoljuk a forralt bort a téren, ahol óvodások, iskolások mutatják be ünnepi műsorukat hétről-hétre. Ez az időszak a várakozás időszaka, ideje ilyenkor lecsendesedni, ráhangolódni a szeretet ünnepére.
Szeretettel készítettük mi is ünnepi lapszámunkat, kerültek bele lélekemelő gondolatok városunk történelmi egyházainak képviselői jóvoltából, elhoztuk a város fényeit, hozzá pár kedves verssort. Egy picit bepillanthatunk más nemzetek karácsonyi szokásaiba, ha már az utazások elmaradtak az idén. A nagy családi vacsorák is szolidabbak lesznek, de nincs karácsony és szilveszter finomságok nélkül, így különleges ünnepi receptjeinket is elhoztuk.
Idén sem marad el a Van képünk hozzá rovatunk, melyben az év során készült, félresikerült, vicces fotókat tesszük közzé és a múlt héten meghirdetett képaláírás-pályázat eredményeit is bemutatjuk.
Az aktualitásokról sem feledkezünk meg, ismertetjük a legutóbbi polgármesteri döntéseket, tolmácsoljuk a frakcióvezetők ünnepi kívánságait, valamint megismerhetnek egy tiszaújvárosi fiatal hölgyet, aki műszaki pályán találta meg a számítását.


Content of popup