Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Társadalmi szerepvállalás

A Birla Carbon Hungary Kft. idén is csatlakozott a Dr Pepper Holding Kft. jótékonysági felhívásához, részt vett a VI. Cégek Sportrangadója rendezvényen, a régió több vezető gazdasági szereplőjével együtt.
A rendezvényen vállalatunk football és streeball csapatával is nevezett a jó cél érdekében. A barátságos mérkőzésekre a nevezési díj mellett felajánlásokat is fogadtak a Velkey Gyermekegészségügyi Központ Gyermeksebészeti-, Traumatológiai és Égési Osztálya számára, hogy Dublino Beverly székeket tudjanak vásárolni a kórtermekbe, melyeket a beteg gyermekek ágya mellé helyeznek el.
A hivatalos átadási ünnepség november 30-án volt a Gyermek-
egészségügyi Központbam. Az eseményen az osztály orvosai mellett jelen volt Tóth István a B-A-Z Megyei Központi Kórház orvosigazgató-helyettese, valamint a támogató vállalatok képviselői is. A kiemelt támogatók között szerepelt a Birla Carbon Hungary Kft. A koromgyár részéről az ünnepségen Oláh Péter, a Black Bulls streetball csapat képviselője, beruházási mérnök, Leskovics Miklós EHS igazgató és Petrányiné Makó Viktória irodavezető volt jelen. A hivatalos ünnepség után lehetőség nyílt a kórházban lábadozó kicsiket is meglátogatni. Számukra vállalatunk dolgozóival közösen plüss játékokat és édességeket gyűjtöttünk, amit személyesen tudtunk átadni a gyerekeknek.
A Birla Carbon elkötelezett a fenntartható fejlődés mellett a társadalmi szerepvállalás felé; rendszeresen támogatja a gyermekeket, az oktatási intézmények munkáját, valamint szem előtt tartja Tiszaújváros fejlődését, a zöldterületek megújulását.
Petrányiné Makó Viktória
irodavezető


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477