Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

A legmosolygósabb eladó

Kétlem, hogy van a városban kedvesebb, készségesebb eladó, mint Saci, azaz Rózsa Sándorné.
Kicsi zöldségesben dolgozik, a régi nevén Bükk ABC mellett. Ő nemcsak eladó, ő barát, pszichiáter egyben, hisz úgy még nem ment ki tőle vásárló, hogy pár kedves mondata ne lett volna hozzá. (Súlyos problémája ellenére, hisz köztudott, hogy férje évekig súlyos betegségben szenvedett, majd sajnálatos módon elhunyt.) Egy kis politika, napi események, vagy netán gond a családban, gyermekekkel. Akár orvostól jövet után is betértünk hozzá, egy kis csevegésre. Volt, aki nem sietett haza, az félreállt, megvárta míg 2-3 vásárló elmegy, utána folytatták, ahol abbahagyták. Életemben nem láttam idegesnek! Mindig Anikának szólított. Nekem is kapóra jött, amikor bezárt a családias fürdőmedencés üzemi óvoda az erőműben, és szinte évekig padlón voltam. Akkor még nem volt óvónőhiány és természetesen a fiatal óvónőket vették fel, mivel nekik kevesebb bért kellett fizetni. Nemrégiben megpróbált nyugdíjba menni, de látom, hogy újra fel-feltűnik a boltban. Beszéltem vele a Facebookon és mondta, nagyon hiányoznak a vevői, a jó kis csevegések. Nyugdíjba vonulásakor millió jókívánságot kapott, most, hogy visszatért, 80-nál is több üzenet záporozott neki.
Feldúsított bolttal, kiszélesített kínálattal várja vevőit heti néhány alkalommal, és hozzá egy kedves mosollyal, pár kedves érdeklődéssel családról, egészségről, mert szerintem nincs olyan vevője, akit nem ismer névről.
Köszönjük Saci, hogy az életünk része vagy, egyben további egészséget a munkához, és kellemes karácsonyi ünnepeket a családnak!
Végszóként még elmondom, hogy ne is próbálkozzon senki felülmúlni, mert az a bolt már örökre „Saci boltja” marad.
Remspergerné Jaloveczki Anna


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477