Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Kedves Szülők!

kr oktatas

Tájékoztatom Önöket arról, hogy megnyílt az elektronikus adatlapkitöltő program a hat évfolyamos gimnáziumba egyénileg jelentkezők számára. A jelentkezési lapokat és a tanulói adatlapokat ezen a felületen tudják előállítani. A programot és az azzal kapcsolatos tájékoztatást az Oktatási Hivatal honlapján (https://www.oktatas.hu), a Köznevelés/Középfokú felvételi eljárás/Aktuális beiskolázási időszak (2017/2018. tanév) menüpontban érhetik el.
Felhívom ezúton a Kedves Szülők figyelmét arra, hogy a hozzánk jelentkezők csak az 5. év végi és a 6. félévi eredményeket írják be a programba. Amennyiben a kitöltéssel kapcsolatban kérdésük merülne fel, szívesen állunk rendelkezésükre. Ez ügyben keressék Péter Levente intézményvezető-helyettes kollégámat a 49/540-096-os telefonszámon.
Erdélyi Lajos intézményvezető
Tiszaújvárosi Eötvös József Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477