Zöld szám

A polgármesteri hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a 06-80/ 200-839-es telefonszámon lehetőség van közérdekű problémák bejelentésére. A hívás ingyenes. A telefon üzenetrögzítős, a nap 24 órájában hívható. A rögzített bejelentések alapján a Polgármesteri Hivatal megteszi a szükséges intézkedéseket.

Közterületi SOS hívószám

A Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft. a közterületeken történt, azonnali beavatkozást igénylő, rendkívüli események bejelentésére szolgáló telefonszámot működtet. A 49/540-508-as „Közterületi SOS” hívószámra beérkező hívásokat, amennyiben a diszpécser hibaelhárítást végez üzenetrögzítő rögzíti.

Orvosi ügyelet

Az orvosi ügyelet hívószáma hétköznap délután 17 órától másnap reggel 8 óráig, illetve pénteken 17 órától
hétfő reggel 8 óráig, valamint az ünnepek alatt:


06-46/477-104.

Bál a diákokért

A „Tiszaújvárosi Brassai Sámuel Szakközépiskola- és Szakmunkásképző diákjainak oktatásáért, neveléséért és kultúrájáért” Alapítvány 2018. január 26-án alapítványi bált rendezett, hogy a befolyt összeget a diákok javára fordíthassa. Az estet egy tanulói szavalat, a végzős tanulók tánca és az igazgatói köszöntő nyitotta. A tanárok, szülők, technikai dolgozók és más támogatók részvételi-, vagy támogatói jegy vásárlásával és tombolatárgy felajánlásaikkal járultak hozzá a bál sikeréhez. A tombolatárgyak között volt olyan is, melyet az iskola tanulói ajánlottak fel. A bál résztvevői tombolajegy-vásárlással és a báli büfé igénybevételével tovább növelték a bevételt. A jó hangulatú este összehozta az iskola diákjaiért tenni akaró embereket.
Köszönjük minden támogatónak, hogy fontosnak tartotta anyagilag segíteni a Brassai diákjait céljaik megvalósításában. Reméljük, az első ilyen nagyszabású összejövetelt további bálok követik majd, hagyományt teremtve.
Brassai DÖK


3Z 36Y 5P4<3R M0Z1LL4 3S 13 BU6 M1477